ubenfurer Napisano 29 Maj 2006 Autor Napisano 29 Maj 2006 Skamieniałość przypominająca róg albo ząb??Co to może być ??i jaki jest okres pochodzenia tej skamieniałości, jeżeli jest to możliwe do ustalenia to proszę o pomoc
maskot5pu Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 cześć musiałeś się pytać na forum nie wystarczy kolegi z grh tym się jeszcze nie chwaliłeś masz tego więcej to możemy się pomieniać mam tego trochę
ubenfurer Napisano 30 Maj 2006 Autor Napisano 30 Maj 2006 dzięi andrzej,wreszcie maskot się odezwał :) jak miałem coś o tym znalezisku mówić ??jak nawet nie wiedziałem jak to się nazywa ,a mamy taką styczność z sobą żę się widzimy raz na 2 tygodnie,co do koralowca to pomyślimy pozdrawiam
ubenfurer Napisano 29 Maj 2006 Autor Napisano 29 Maj 2006 ojej a co to jest koral lub gabka" :) nie znam języka archeologów:)
HU13ERT Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 tu chyba chodzi raczej o język biologów ;)Koral-przedstawiciel Gromady Koralowców;Typ: ParzydełkowceKrólestwo: ZwierzątGąbka to chyba potoczna nazwa czegos podobnego :)Pozdrawiam. H.
dareQ Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 też mam parę takich skamielin :) gąbki i korale(koralowce) to takie zwierzątka morskie - żyją do dziś :) a wiek jakieś 300 mln lat... ale mogę sie mylić
ubenfurer Napisano 29 Maj 2006 Autor Napisano 29 Maj 2006 kurka wodna ,znalezione na górze na polu z dala od jakichkolwiej jezior i wód,co tam to mogło robić??
ubenfurer Napisano 29 Maj 2006 Autor Napisano 29 Maj 2006 Skamieniałość przypominająca róg albo ząb??Co to może być ??i jaki jest okres pochodzenia tej skamieniałości, jeżeli jest to możliwe do ustalenia to proszę o pomoc
Pytanie
ubenfurer
Skamieniałość przypominająca róg albo ząb??
Co to może być ??i jaki jest okres pochodzenia tej skamieniałości,
jeżeli jest to możliwe do ustalenia to proszę o pomoc
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.