wawelberg Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Ja jestem z Kostuchny, a co do zbierania to dopiero zaczynam, interesowałem sie bardziej czescia teoretyczna militariów, plus grupy paramilitarne.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Witam wszystkich po dluzszej przerwie.Co porabiacie w sobote???Ja mam czas od rana do 14. Moze Oszacht lub jakies inne propozycje???Witam nowych ludzi na forum.Neptunak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 niestety ja jutro nie moge:/ bede chyba jechal do Wajchy kompa mu zrobic:] bo chlopaczyna przez to nie moze na kompa odkrywce wejsc:(:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2007 WitamZbyszek, jutro kicha, nie jedziemy. Nie zdążyłem odebrać wykrywacza od Proscana.PozdrJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 Witam. Wajcha obiecane fotki:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Witam wszystkich. Widze ze Zbyszek i Yarek juz mnie nie lubia.Szkoda.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 czemu Cie nie lubia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 Lubimy cię, lubimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Serwus Chłopaki, widzę że sezon w pełni... Ja juz wykrywke schowałem do szafy i w każdy week wybieram sie na narty, wiecie chyba z jakim skutkiem... Chyba jednak czas wyjąc ją z szafy z powrotem. Jak nie będzie sypać do weeka to chętnie gdzieś skocze, dajcie cynk jak by sie cos działo.Pozdryps Witam serdecznie nowych kolegów !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Zefferam ale Ci nie pyklo:P schowaj wykrywke bo sypie jak....mi narazie ten snieg nie przeszkadza bo i tak nie mam czasu na kopanko:( ale co bedzie za 2tygodnie to nie wiem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.