Skocz do zawartości

Oszacht Team

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 289
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam chlopaki. Zyjecie jeszcze?a moze zapadliscie w sen zimowy:P, kopal ktos z Was na Czulowie?mam zamiar sie tam wybrac:] wiecie co sie wczoraj dowiedzialem, co moj kolega wykopal na Cmoku(oszacht) hehe jak sie spotkacie to pogadamy, Wajcha wie o ktorego kolege chodzi:). Dajcie jakies fotki z ostatnich wykopkow bo niewierze ze nie byliscie w lasie:)ja zamieszczam fotke mojej skromnej kolekcji
pzdr.
Dawid

Napisano
hmmm..?a na co?bo jak ostra grypa to niech w domQ zostanie a my sami pojedziemy ok? Koscian z Nami by w las poszedl:)gadalem dzis z Nim, byscie sobie pogadali i wreszcie bys go dobrze poznal:P
Napisano
wajcha jak sie zdecydujesz nad jutrzejszym dniem to napisz mi co i jak, gdzie sie spotkamy i o ktorej:)i gdzie idziemy w las:)bo ja na necie bede dopiero wieczorem a chce miec wszystko zapiete na ostatni guzik:)
Napisano
suchy jest problem w domu mam szpital najmlotszy syn mial kroplowki w szpitalu jest juz w domu ale ma zastrzyki zona praktycznie tez na lopatkach a mnie wiatr caly czas wieje w oczy i powiedz czy to jakies fatum ze jak cos zaplanuje to wszystko pali na panewce . suchy z domu chyba sie nie rusze ale jak bys mial czas to wpadnij do mnie to pogadamy po poludniu odpisz ps mam do ciebie pare drobiazgow
Napisano
witam wszystkich, nio widze i cały czas obserwuje forum!
ja mam niestety troche zastuj z wykopkami, jedynie to byłem z wykrywaczem jakieś 2 tygodnie temu z 2 sympatycznymi detektorystami za co im bardzo dziękuje, yarek pewnie wie o kogo chodzi (spotkanie kiedyś z jednym z nich w katowicach zaraz po wypadzie z yarkiem na jure)!! wyszło na tym wypadzie około 30 łusek mauser, jedna blaszka z roweru firmy Orkan", oraz kilka guzików, i jedna mosiężna łódka z mausera z której się bardzo ciesze (pierwszy taki fant i myśle że nie ostatni)i zwiedziliśmy też po drodze kilka pięknych zabytków zatykających dech w piersiach :-))
widze chłopaki że nieobijacie się i że niemarnujecie tych pięknych bezśnieżnych weekendów :-)
Yarek jak by co to sobote mam wolną i mógłbym z tobą gdzieś pojechać na wspólne kopanie jeśli to nie sprawiło by ci problemu i gratuluje ci fantów :)))) zaś w niedziele muszę jechać do ojca mu pomóc szafy poprzestawiać w pokoju!!
pozdr.ZnaChoR
Napisano
Witam. Wajcha i co z ta jutrzejsza niedziela?mam nadzieje ze wreszcie wyjedziemy w ten teren:)jak co to napisz mi co i jak albo zadzwon!

ps. a Wy chlopaki chodzicie do lasu?
pzdr.
Dawid
Napisano

musze sie Wam pochwalic nowym fancikiem w kolekcji:]co prawda nie wykopany ale to dobrze bo stan strychowy:D, zawsze powtarzam ze warto pytac ludzi czy cos po dziadkach nie zostalo:)

ps. sorki za slaba jakos zdjecia ale robione fonem:/
pzdr.
Dawid

Napisano
Witam
Czy ktoś Panowie ma wolne w tym tygodniu i mialby chec pokopac?? Jezeli tak i posiadasz autko gwarantuje miejscówki, jezeli nie jestes zmotoryzowany razem cos wymyslimy:)

P.s nieczesto korzystalem z tego forum i przepadly mi juz 2 konta:( moze mi ktos wytlumaczyc czy jest tutaj takie cos jak przypomnienie hasla- to raz a dwa to gdzie to hasło zmienic
Pozdrawiam
Napisano
Witam.

Jestem nowy na tym forum, ale militariami interesuje sie od dawna, przymierzam sie do zakupu wykrywki". I mam pytanko czy bez wykrywki mógłbym sie z wami przejsc pokopac i podpatrzec jak to wyglada całe te szukanie.

I jeszcze jedno pytanko czy był ktoś z was w okolicach bunkru w Kostuchnie??

Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie