Skocz do zawartości

Rarytas na Ebay`u !!!!!- Polski album , zobacz ,oczom nie wierzę

Hansdekawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie kupujemy !
to tylko tydzien pracy!!!............................................................................................................................. w Holandii, np....
Napisano
Ja moge dolozyc takze 10 euro :) jak wszyscy to wszyscy

[usunięty link reklamowy]

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 13:38 02-06-2006
Napisano
Witam akagi" ma racje samo założenie tego postu doprowadziło do lawiny zainteresowanych i teraz dupa zbita,pisząc że jest kupiec za 1500 euro stwierdziłem że jest kupiec który ustawił snajpera na 1500 euro bo tyle jest to dla niego warte gość jest z niemiec a dowiedział się o temacie poprzez to forum ,a ja co śmieszniej dostałem linka forum odkrywcy od niego ,świat jest mały,jeśli będziecie bić ten album to nie bijcie go z polskiego ebaya pzdr Rafi
Napisano
hehe mocne,jak widac wszyscy sie znaja :)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 13:38 02-06-2006
Napisano
Dokładnie, ja juz wiem, że w tej chwili pół świata" wie, że będzie 1500e i są tacy co ich stać i ustawiają sie na więcej
Skutek bedzie taki, że album pojedzie do USA.
Napisano
pojedzie do USA i zostanie zapomniany :( jaka szkoda

[usunięty link reklamowy] rejestrowac sie zapraszam

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 13:37 02-06-2006
Napisano

Czy to nie są czasem polskie samochody pancerne ? Kamuflaz podobny do naszego z 39 roku .

Ten sam osobnik to sprzedaje ,co ten album :)

pzdr pik

Napisano
Niom to sa polskie pojazdy z wrezsnia 1939

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 13:39 02-06-2006
Napisano
No i po aukcji, cena EUR 1.221,00 i album jedzie do Kanady - mam nadzieję, że będzie dobrze służył nabywcy...

A wspomniany Niemiec chyba zaspał z tym snajperem na 1500 euro...
Napisano
Witam z 1500 sie wycofał bił do 1211 auctionprofi de ale nic mi do tego bo co za różnica Kanada czy Niemcy jakoś naszych bijących sie o to cudo nie widziałem,prawo rynku kto ma szmal ten nabywa wygrał najlepszy pzdr Rafi
Napisano
Trochę na pewno, ale są w kraju kolekcjonerzy dla których taka kwota to nie są nie wiadomo jak kosmiczne pieniądze. Może nie wiedzieli, może nie chcieli...
Napisano
A może po prostu ten album nie był AŻ tak rewelacyjny?
Bez obrazy - ale wiekszość zdjęć z niego pokazywała tematy znane i publikowane.Album ma wartość dla archiwisty, bądź historyka.Cena dla hobbysty - wybaczcie - absurdalna.
Osobiście znam kilka osób, które śledziły tę aukcję z myśla o zakupie i sprezentowaniu go archiwum Muzeum Polskiego w Chicago.Niestety, cena została (moim zdaniem - sztucznie) wywindowana poza sferę ich możliwości.
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
Witam.1221.00 euro,500 zdjęć czyli wyszło 2.44 euro za zdjęcie,zobaczcie jaką cenę osiągają pojedyncze zdjęcia z tego okresu na allegro.pozdro.(Był pomysł na interes)no dobra żartowałem.pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie