Wercyngetoryks Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Porzućcie wszelką nadzieje planktonie, fiszbinowce nadchodzą:)A co do przemilczania komuchów to całkowicie jestem przeciwny temu procederowi! Nalezy ich ujawnić i rozliczyc w sądzie! I nie jest ajlepiej" stwierdzić że ta swołocz to banda i dzicz, jak sam wiesz faktów się nie dyskutuje. Też wolałbym czarny samochód ale niestety jest czerwony i nic na to nie poradzę , musze stwierdzić stan faktyczny, CZERWONY....a demokracją" włąsnie komuchy zatykały motłochowi gęby, radykalizm typu oc długich nozy" albo wolałbyś zapewne kryształową noc" tylko z braku merytorycznego przygotowania stawiasz Rhoma i innych SA jako ofiary braku demokracji:), więc wola motochu to DEMOKRACJA o twoja demokracja wysuneła na piedestał władzy i decyzyjności Adolfa Hitlera i jego oce"... taki demokrata" jak Ty powinien to uszanować....A z Twoim admirowanym ustrojem jest tak że na ulicy na której mieszka dwóch porządnych i trzech alfonsów rządzą ci ostatni :)ale o sutenrstwo to cię nie podejrzewam....pozdrowienia Wercy
AKMS Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Grand, a czego od nich oczekujesz? Ze ci weterani" nagle po 60 latach oficjalnie przyznają się, że rabowali i mordowali Polaków wielokrotnie z chęci zysku (nie twierdzę, że akurat Ci są tacy)? Żaden morderca (czarny czy czerwony) nie przyzna sie do zbrodni. Tym bardziej, że powoli przyszła era gloryfikowania iepodległościowców" bez zagłębianie sie w ich uczynki. Za plecami bohateró rosna tchórze i zdrajcy. A, że bohaterowie w wiekszości zginęli...Komentarzem poza głównym tematem, może być poseł PiS, który pare dni temu wstąpił" do AK. Żenda.O NSZ mam swoje zdanie - bardzo złe, którego nigdy juz chyba nie zmienię. WiN takze ma swoje ciemne strony (momenty współpracy z hitlerowcami przeciwko sowieteckiej partyzantce na Litwie i z UPA przeciwko sowietom i polskiej czerwonej chołocie")...Pozdrawiam. Ps. Podobno Katolicy powinni przebaczać-a w Kraju, gdzie ok.90% ludności deklaruje sie Katolikami-aż kipi od nienawiści. A najbardziej nienawidzą właśnie Prawdziwi Polacy"...
oksio Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Przebaczyć tak zapomnieć nie.Za zbrodnie i zdradę jest kara .Wpierw ludzki sąd potem Boski.Nie mylić kolejności . J nie wycierajcie sobie mordy kościołem bo zrobił więcej dla Tego kraju niż cała ta banda pieniaczy.
Boruta Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 A ja jestem za lustracją i dekomunizacją, jak widać komuniści się mocno boją.Pozdrawiam
Parowóz Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 Tak - jest takie przysłowie gośc jak ryba smierdzi po trzech dniach" więc jak musiała smierdziec gospodazrzowi banda wszyskich 6 eneszetowców w kraju zniszczonym wojną ,gdy ludzie przymierali glodem Grand i lisek 69 - pisz chlopie w jednej osobie Wercycośtamryx - nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo jesteś czerwony w swoich wypowiedziach mimo że kreujesz sie na ultrasa -dlatego też przytoczyłem ci cytat z ewangelii w poscie powyzej . Dla mnie nawet nie jesteś planktonem jesteś tylko pierdnięciem ,bąkiem którego ktoś puscił w towarzystwie , tak samo przemijajacym jak twoi starsi komunistyczni towarzysze zasmradzający kiedyś ten kraj chorobliwymi ideami komunistycznymi RÓB CHŁOPIE LEPIEJ NA DRUTACH
pik78 Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 Lustracji ? Oczywiscie ale rowniez kleru :) W koncu to wladcy dusz" !!!Powiedz mi Boruta ,czemu tak lustracji boji sie kler ? Ciekawi mnie ilu z tych spasionych biskopow strzelal z uszka ;)Ciebie to nie ciekawi ?
Boruta Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 Nie wiem czemu, ale coś się rusza. Jestem też za lustracją księży i za sprawdzaniem emerytów mundurowych.Po za tym w Polsce kumpel kumpla broni (np. lekarze lekarzy, adwokaci adwokatów, policjanci policjantów itp. itd.)Pozdrawiam
danieloff Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 Najlepiej wszyscy nawzajem się zlustrujmy. Komisje śledcze, poszukiwanie przestepców w przeszłości, bo teraz mamy już przecież bezpieczne ulice, rozdrapywanie ran, ciągłe poszukiwanie konfliktów - typowe polskie piekiełko, a Europa wyprzedza nas błyskawicznie w rozwoju infrastruktury, technologii, gospodarki. Przecież możemy być najbiedniejszym regionem UE, ważne, że katolickim.
Grand Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 WitamZaręczam Wam że lisek69,Wercyngetoryks i moja skromna osoba to różni ludzie.Daje Słowo.Widze że coniektórzy nie mogą tego znieść że mamy inne zdanie niż wy i że jest nas coraz więcej.I jeszcze jedno moge wam zaręczyć-BĘDZIE JESZCZE WIĘCEJ.PzdrGrand
ms Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 Cieszymy się, że będzie was dużo, sporo, ogromnie wiele!W kręgu prawnym i obyczajowym w jakim znajduje się obecnie ów kraj Polską zwany jest miejsce dla wszystkich - takze podobnych wam zaewidencjonowanych jednostek.
danieloff Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Tzn. czego lub kogo będzie jeszcze wiecej? Wyjaśnij nam To, nieoświeconym, Panie Grand, chętnie dowiemy się jaki raj nas czeka. Prosimy.
tomislaw1 Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Jeszcze zeby te dziela sztuki" w duzym cudzyslowiu byly ladne... a to nic jak zwykla kiepucha!!Pozdrawiam T
jasradocha7 Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Ostatnio dostałem mailem.Ktoś ma poczucie humoru tylko nie wiadomo,w którą stronę.Ale jestem pewien,że rechoczecie tak jak ja rechotałem jak to zobaczyłem po raz pierwszy.Pozdro
jasradocha7 Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Ostatnio dostałem mailem.Ktoś ma poczucie humoru tylko nie wiadomo,w którą stronę.Ale jestem pewien,że rechoczecie tak jak ja rechotałem jak to zobaczyłem po raz pierwszy.Pozdro
Parowóz Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Saprafte pofiadam fam Grand kończcie juz ten glupi temat
Grand Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 WitamJuż wyjaśniam Panie danieloff...Będzie nas więcej,nas którzy kochamy Polske ponad życie a gdy będzie trzeba pierwsi nadstawimy za Nią pierś.I jesteśmy dumni z tego że urodziliśmy się w Naszym Kraju i że jesteśmy Polakami.PzdrGrand
jaca2003 Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Grand jestes żałosny.Kolejny monopol masz?teraz na Patriotyzm?podrawiam
acer Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Czytając wątek, przychodzi mi do głowy dialog z Jak rozpętałem II wojnę światową" - Do jakiej ty Polski chcesz wracać ?!- jak to jakiej ? Przecież jest tylko jedna..... Panowie szanujmy się coś.....pozdro
Grand Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 jaca2003Żałosny to ty jesteś.Miałem coś ci napisać ale... szkoda dyskutować z wrzodami.
jaca2003 Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Dokładnie Grand dokładnie szkodza dyskutowac z wrzodem na zdrowym organiżmie społeczeństwa polskiego.Pozdrawiam i zyczę dobrego dermatologa lub chirurga
Grand Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 jaca2003Z miłą chęcią bym z tobą popyskował" (choć wole to robić twarzą w twarz),wiem że to lubisz netowy napinaczu ale nie będe sie zniżał do twojego poziomu.
jaca2003 Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Grand nie znizaj się do mojego poziomu.To jest forum dla kopaczy grzebologów ziemnych a nie dla chorych polityków.Skup się na tym i prezentuj swoje znaleziska dyskutuj o historii (ale tylko o historii)a polityką zajmuj się na stronie wszechpolaków, giertycha, czy radia z Twarza.Ale nie tu ok?I wtedy nie będzie konfliktów nie będzie napiec.Pozdrawiam
Grand Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 I koniec dyskusji z jacą2003 i jak wyżej z Parowozem.Szkoda naciskać klawiszy na kompie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.