shaq Napisano 19 Maj 2006 Autor Napisano 19 Maj 2006 Witam wszystkich serdecznie. W najbliższyma czasie mam zamiar kupić Wykrywkę. Miałem na oku Rutus Ultra II ale kolega powiedział żeby polskiego wykrywacza nie kupować. Na allegro jest w sprzedaży Tesoro Silver Umax za 700. Moje pytanie brzmi czy lepej kupić Rutusa nowego z gwarancją czy jesnak używanego Tesoro. Nadmieniam że będzie to mój pierwszy wykrywacz, a nastawiony jestem na wszelkiego rodzaju drobniće. Bardzo proszę doświadczonych kolegów o pomoc i z góry dziękuję.
RESTY Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 Rutus-dwa lata gwarancja a póżniej też bez problemowy serwis ,jak jest z serwisem tesoro niewiem.Polscy producenci robią coraz lepszy sprzęt i śmiało konkurują z największymi zachodnimi i to w zakresie cen i jakości.
Martin Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 Jak jest dokładnie z serwisem Tesoro to najlepiej odpowie nam chyba Denar.Resty , z tymi największymi zachodnimi" to się troszeczkę zagalopowałeś :)pzdr.
dol Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Tesoro widziałem w akcji jest całkiem ok moi znajomi pare lat chodzą z tesoro i wymieniają je tylko na inne modele. Ja zaksperymentowałem i kupiłem co inego i troche żałuje.Rutosa miałem i wzołbym Tesoro .Pozdrawim
Raned Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Z serwisem Tesoro nie ma żadnego problemu, jest wykonywany w Polsce.
Darek419 Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 -I wymieniają je tylko na inne modele-,czyli co jaki czas trzeba je wymieniać,co sezon, a zimą zbierać kasę na nowy ;sprzęt:
Raned Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Jak ktoś chce to może wymieniać, tak jak zmienia się samochody, komputery czy telefony komórkowe, ja jeden ze swoich Tesoro użytkuję już 10 lat.
k-szela Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Dokładnie Raned ma rację z wykrywaczami metali jest tak jak z innym sprzętem zawsze jest ten niedosyt i chce się mieć jeszcze lepszy, nowszy, doskonalszy, ładniejszy, droższy:D Co do sprzętu tesoro jak najbardziej OKI!!! i polecam.
Maciej G Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Darek 419 .... widzę jest troszkę uszczypliwy.Wiadomo nie od dziś , że z czasem trzeba wymienić sprzet na ... głębszy" , trzeba mieć ..dostrojenie do gruntu ...ktoś potrzebuje wyświetlacz ...bez którego wcześniej się obył , inny z kolei musi miec najwyzszy model , ...mimo wszystko !! .... motywacaja jest różna . Prawda jest taka ,że jak sie wejdzie" w jakiegoś producenta i się rafii" ... i wie czego chce , porówna z innymi ( w międzyczasie ) to sprawa jest prosta .Shag .. powiem ci całkiem obiektywnie . Miałem do niedawna Silwera , a mój najbliższy kolega ma ... do dziś Rutusa ... zmieniłem na wyższy model ... a i tak o tym kto zostaje królem polowania " nie decyduje wykrywacz .Ja jestem zadowolony , mój kumpel nie ma kompleksów . Ja jestem zadowolony . Na początek Siler będzie idealny ... to pewny , prosty w obsłudze i niezawodny sprzęt!!Pozdrawiam.Maciej G.
leszek69 Napisano 28 Maj 2006 Napisano 28 Maj 2006 bardzo ciekawi mnie wasza opinia na temat GeoScan-Huzar-3,las i plaża.Wiem że to nie pierwsza liga bo ok.1000pln.mam go 2lata i w tym czasie trochę dla mnie zrobił,miałem starego Gareta i nie zrobił na mnie wrażenia,może jakieś rady lub komentarze-bardzo proszę!pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.