jacenty2004 Napisano 18 Maj 2006 Autor Napisano 18 Maj 2006 http://www.antykwariat.com.pl/muzea_wojskowe.htmlkto ma daleko może sobie zwiedzić muzeum siedząc w fotelu :)
acer Napisano 18 Maj 2006 Napisano 18 Maj 2006 Niestety nie wszystko jest w opcji PANO.Zwłaszcza foty sali z parkami niemieckimi i goliathem :(Dobre i to.Ale najlepiej to samemu na żywo.
jacenty2004 Napisano 18 Maj 2006 Autor Napisano 18 Maj 2006 Na żywo to spotkałem dzisiaj pana który wymieniał opis w gablocie powiedziałem nieśmiało ,że 5 cm obok jest drugi eksponat z podpisem do wymiany ( no nie lubię jak o czymś co jest belgijskie pisze się ,że niemieckie ,a już do pasji doprowadza mnie jak w ręce legionisty od Piłsudskiego wkłada się jugosłowiańskiego Mannlichera !... równie dobrze mogli mu dać pepeszę ! ....Na to wszystko pani od pilnowania uśmiechnęła się do mnie ,a pan od opisów ...no na nim nie zrobiło to wrażenia ,bo ostatecznie chyba wiedzą za co mu płacą i jakiś gość z ulicy nie będzie mu się w robotę wtrącał.
kopijnik2 Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 i wtedy, znając życie - już żadne fotki nie wyjdą...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.