Sebek Napisano 17 Maj 2006 Autor Napisano 17 Maj 2006 WitamZnalezisko kolegi - czyżby bateria do niemieckiej radiostacji?PozdrawiamSebek
HU13ERT Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 Witam.A jeszcze może widok od góry to może pomóc...Ostatnio wykopalem 2 takie baterie ale żadna nie była zaopatrzona taką ładną karteczką ;) W każdym razie były bardzo podobne do tego co na zdjęciach.Pozdrawiam.H.
fiku Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 Na fotkach niewiele widać, ale raczej wygląda na baterię do telefonu polowego
Sebek Napisano 17 Maj 2006 Autor Napisano 17 Maj 2006 Niestety na razie fotek od góry nie zrobiłem ale przy najbliższej okazji zrobię jak się będę z nim widział - na górze wystają druty (jeden z nich widac na pierwszej fotce). Było ich kilka, ale nie wiem jak leżały bo widziałem je dopiero po znalezieniu
HU13ERT Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 No to inne niż moje...u mnie od góry wystawało ogniwo i wypełnione było czymś na kształ smoły więc nie miałem wątpliwości.
Pytanie
Sebek
Witam
Znalezisko kolegi - czyżby bateria do niemieckiej radiostacji?
Pozdrawiam
Sebek
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.