Skocz do zawartości

The_Tuna Squad-sezon 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam Pana.
Odznakę trafiłem kilka kilometrów od centrum Gdańska .Prawdopodobnie wyrzucił ją lub pogubił żołnierz niemiecki -dookoła były porozrzucane elementy wyposarzenia niemieckiego !!!
Pozdrawiam Bogdan
Napisano
Witam Pana.
Odznakę trafiłem kilka kilometrów od centrum Gdańska .Prawdopodobnie wyrzucił ją lub pogubił żołnierz niemiecki -dookoła były porozrzucane elementy wyposażenia niemieckiego !!!
Pozdrawiam Bogdan
Napisano
mam kwity na taka odznake - mozesz mi podac jej nr seryjny ?? moj pradziadek byl oficerem w tej szkole - jak cos moeg skany podeslac legitymacji do niej
:)
ale jesli mozesz to podaj jej nr
dziekuje i pozdrawiam
Jacek Dzik
Napisano
z wypiekami na twarzy czekam na nowe wieści z Pomorza...ale ale...ja tu w kwestii formalnej.... może by tak nowy wątek? bo ten stary już koszmarnie się otwiera ....i nie wszystkie zdjęcia pokazuje.... w imieniu wszystkich...PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Jarek też z Pomorza...
Napisano
Witam.Obecnie jestem poza granicamiRP ale wspaniale ze istnieje taka strona ze mozna oko nacieszyc!!!!!!Pozdrawiam i gratuluje.DASZ DOL!!!!!
Napisano

same walki w tym terenie były krótkotrwałe ale ostrzał zaserwowany przez ruskich był solidny...a to jego efekt przecięty odłamkiem karabin mauser...nie sugrujcie się datą-zapomniałem jej po prostu ustawić:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie