Skocz do zawartości

The_Tuna Squad-sezon 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
PANOWIE SERDECZNIE PROSIMY O NIEWRZUCANIE DO TEGO WąTKU FOTEK ZE SWOICH WYPRAW.....USZANUJCIE NASZą WOLę I CIESZCIE SIę KOLEJNYMI FOTKAMI Z TERENU MIERZEJI WIśLANEJ....
WSZYSTKIM POSZUKIWACZOM żYCZYMY SUKCESóW...
THE_TUNA SQUAD

The Tuna, przepraszam, bardzo mi przykro, że wrzuciłem swoje znalezisko z mierzei na Wasze forum.Z mojej strony na pewno się to nie ponowi.Mam nadzieję,że nadal bedę się mógł cieszyć zdjęciami z Waszych wypraw.Jeszcze raz pozdrawiam :B,M,A.K,D.P. i innych znajomych z The Tuna.

• 4 weeks later...
Pozdrowienia z Jury dla ekipy TTS :)) Jednak dlugo bez netu nie wytrzymalem i 13 km do kafejki poginalem :))) w koncu tydzien bez allegro to czlowiek wariuje :P ( Tuna wystaw tromla!!!! ) Wykopcie cos bo jakos tu pusto... Szef jak wroci to pokaze jak sie kopie :P

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Ten artykuł to tragedia....brak słów...najgorzej że sobie głupi babsztyl gębę wytarł naszą ekipą....powyrywała słowa z kontekstu, jak nie usłyszała dobrze to dodała od siebie....nie przysłała artykułu do autoryzacji(tzn. przesłała ale na parę godzin przed drukiem) choć miała na to 2 tygodnie...także nie polecam Wam współpracy z dziennikarzami...bo potem sa własnie takie konsekwencje...że człowiek dowiaduje się o sobie niestworzonych historii....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie