d.jack Napisano 3 Maj 2006 Autor Napisano 3 Maj 2006 Witam wszystkich. Czy ktoś wie coś na temat słynnych niemieckich latających dysków"???A może wie gdzie cośtakiego leży w ziemi???:) Bardzo mnie to fascynuje i wiele czasu temu poświęcam. Niestety materiałów na ten temat jest bardzo mało - może jest to śliski temat, a może ktoś celowo nie chce tego tematu poruszać... Jednakże jeżeli ktoś jest w posiadaniu jakichkolwiek materiałów na ten temat to proszę o podzielenie się nim.Pozdrawiam Jack.
Leuthen Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Dawno nikt o V-7 na forum nie mówił :D d.jack - napisz do pana Igora Witkowskiego z wydawnictwa WIS-2, dyplomowanego ufologa i najlepszego badacza tajemnic III Rzeszy :-). Na pewno przyleci do Ciebie własnym egzemplarzem Haunebu, który trzyma w garażu :-)))
maxikasek Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=41416#41848
Cronos Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 Ja wiem gdzie coś takiego leży w ziemi:P ... ale nie powiem!!:D
Grzesio Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=5747#5747:)PzdrGrzesiu
d.jack Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 Cronos daj znać gdzie leży Niemieckie UFO" to pojedziemy wykopać!!!
Cronos Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 A co mi szkodzi!! Zdradze wam odwieczną tajemnice obcych. Oto wrak latającego spodka, rozbitego na pustyni w stanie Nowy Meksyk. Zdjęcie (przez lata ukrywane przez rząd USA) przedstawia także potwornego kosmite z planety Kitekat który akurat sprawdza stan techniczny owego obiektu. Jest to pierwsza publikacja tego zdjęcia którego wartosc na czarnym rynku oceniana jest na kwatryliard dolarów. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. Jakiekolwiek próby rozpowszecniania bez zgody autora zostana poskutkowane surowymi sankcjami modlitewnymi nałożonymi przez Ojca Dyrektora.
ariks Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 Małe sprostowanie I.Witkowski nie jest żadnym ulogiem a tym bardzej dyplomowanym - ufologie mozna juz studiować w Anglii czy Rosji i nie jest on najlepszym specem od V-7 jest u niego duzo niezgodnosci polecam ksiazki R.Leśniakiewiczna i Jesynskiego tak bardzej krytycznie mozna poczytać o tej ciekawej sprawie w njnowszym Odkrywcy jest też recenzja nowej ksiązki o V-7 czyli kopi UFO w słuzbie III Rzeszy dodam że inspiracja dotego były własnie m.in sanskryty z Indii gdzie opisano tam pojazd z dosc egzotycznym napędem moze i nawet grawitacyjnymSwego czasu kilka osob probowało bezkutecznie zainteresować tym tematem B. Wołoszańskiego szkoda że to go nie zainteresowało
d.jack Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 Faktycznie - szkoda, że Wołoszański nie chce podjąć się tej sprawy... Może trzeba by było go nią zainteresować???W końcu obszernie" opisuje wiele tajemnic III Rzeszy - więc dlaczego nie miał by rozwiać chodź trochę tajemnicy!!!PANIE WOŁOSZAŃSKI niech się Pan tym zainteresuje!!!!!!!!
ariks Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 Wątpię w to ja swego czasu pisałem do niego w sprawie poligonu V-2 Blizna odpisał ze to nigdy go nie interesowało no bez przesady, ale straciłęm do niego po tym szacunek :))))))))
d.jack Napisano 12 Maj 2006 Autor Napisano 12 Maj 2006 HAUNEBU - to była faktycznie broń przysłości hitlerowskich nimiec!!!Mało ludzi o tym wie - na prawdę tamtejsze niemcy pracowały nad super doskonałą bronią - tkz(WUNDERWAFFE), która miała zmienić losy wojny! Niewiele im brakowało, żeby wszyscy ludzie na świecie mówili po niemiecku...Pozdro d.jack
Cronos Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 uuu strach sie bać... czytałem dużo na ten tematr i wiem jedno. Chociarz Niemcy mieli zastraszajaco rozwiniętą technologie to było jej za mało ilościowo żeby zmienić bieg wojny. Bo jeden latający spodek" (zakładając ze istnieje) dużo nie zdziała. Atak nawiasem to twoja wypowiedź jest troszke chaotyczna. Piło się coś??:D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.