OnyX Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 Witam!!!!Z ekipą pojechaliśmy na wypad kilkudniowy , kopaliśmy w różnych rejonach, aż poszliśmy na miejsce gdzie stacjonowała 4 Pz... podobno wychodziły tam blachy odznaki - i na to liczyliśmy...2 lata wczesniej kolega dokopał sie tam do czołgu niemieckiego i zostawił to ... byliśmy tam ponad miesiąc wczesniej szukac tego jak mu sie przypomniało o znalezisku :))ale na marne czołgu juz niebyło... a teraz jak kopalismy usłyszeliśmy krzyk kolegi Jest jest czołg....!!! " zbiegła sie cała ekipa i ku zdziwieniu był tam!!! Czołg niemiecki w kamuflarzu zielono piaskowym ale czegos mu brakowało... lufy!! Ale podobno była , i pach pierwszy wiekszy sygnał obok - Lufa !!! Znalazły sie tez i gasinice sztuk o dziwo 3 ?!?!?! Czoł jest w całkiem fajnym stanie gdyby nie wybuchnieta" wierzyczka .. Takie trafienie to jest dopiero pamiątka po 4 Pancernej :))) Fotki niedługo :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 tyle już było na forum o czołgach i nic z tego niewyszło!!ale tobie ONYX ufam że to nie żaden prima aprilis!!z niecierpliwością czekam na fotki :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 .... i co?? już za granica?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 MAN z lawetą tylko śmignął....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 sliczny jest wczoraj jak sie dorwałem to mnie siła musieli odrywac:))od mana oczywiscie :))))oj zajol bym sie takim cudem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 I czym się tu podniecac?Kol.ejny czołg?No w końcu wreszcie przyszła wiosna drzewa puszczają liscie koty się marcują rolnicy sieją to i ziemia obrodziła wreszcie po długiej zimie.A ja prawdę mówiąc to juz tych niemieckich czołgów(nie tylko Tygrysów i Panter) to nie mam gdzie trzymac. Półki zastawione a na podłodze jakoś strach.Przed dom też nie wyniosę...........Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 ehh .... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Przelatujące satelity (wiadomo czyje i w jakim celu), w okolicach domu Jacy, stwierdziły znaczną anomalię geo-magnetyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 No i się wydało.Ale cóz sam sobie jestem winien że kol Peter skierował te satelity nade mnie.A swoja droga to skąd wziąłes adres?i do reszty poszukiwaczy.może by wreszcie ktos znalazł Samolot Okręt lub rakietę?Bo czołgów ci u nas dostatek........pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 a ja dalej, czekam z wielką powagą na zdjęcia :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Witam. Podpisuję się dwoma rękami pod tym co napisał ZnaCHoR. Czekam z niecierpliwością.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Coś czuję, że nam kapcie spadną same z nóg... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Warsiu czy wreszcie mógłbyś przestac sie kierowac odczuciami organoleptycznymi i zaczął gadac po polskiemu?Ja już naprawde nie chce czyta o tym ze ktoś ze gdzies ze w rowie na bagnie w jeziorze (a może niedługo w OCEANIE)jest cos czego najstarsi górale jeszcze nie widzieli.Ja chce to zobaczy.Jeżeli kogopś nie stac na fotki to ja biorę łopate jade ryje w Matce Polce naszej i sam sie wysponsoruję.tylko prosze pozwolic mi na fotki a nie mówic do mnie w razie wojny Spiepszaj Dziadu".Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Jaca! Cierpliwości. Przecież masz miejscówkę na wydobycie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 onyx a w jakiej skali jest ten czołg?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomykaczziemny Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Warsiu nie pieps......Szukaj.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 A co mam szukać? Bo nie za bardzo rozumiem? Ja tam swoje czołgi mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 :))) dla porównania łuska mauser :)))) I co jest czołg ??? :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 wysadzona" wierzyczka :))) właz z podstawą mam :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 gąsienice z łańcucha motocyklowego :)) Niemiaszek juz do 2 sztuki sie przymierzał bo był juz korpus wyglęty ale był 2 razy wiekszy od tego czołgu - byłby nieziemsko piękny :)) Ale ten tez jest dla meni perełką :) Miał cos zasilanego bo z srodku kabelek idzie jak jeżdził to było mistrzostwo :) ale wydaje mi sie ze światła poprastu miał z przodu nie doczysciłem go jeszcze ale mam zamiar go potraktowac jak hełmy - fosolem to zostanie goła blacha i farby duzo z pod rdzy wyjdzie ;))Pozdrawiam niedowiarków :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 ostatni czołg z mierzeji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Warto było czekać... :DOnyX! Gratulacje! Extra! Piękny czołg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Zerwane gąsienice, to chyba na mine wjechał nie?:D:D a póżniej go dobili strzałem w wieżyczke, załogi nie bylo?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 ..wiadomo kto był dowódcą?? i jaki miał numer boczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khorne Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Buhahahahahahahahahahaha Dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.