VASILI Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Napisano 27 Kwiecień 2006 witam jak w temacie... jeśli ktoś ma to prosiłbym o kontakt... moje gg3167012 z góry dzięki... niestety na kompiwe bywam wieczorem
aslv Napisano 3 Grudzień 2006 Napisano 3 Grudzień 2006 Witka dedus daj mi swój email to pogadamy o tej gierce a jest dobra.
aslv Napisano 3 Grudzień 2006 Napisano 3 Grudzień 2006 poje........ mi sie cos chodziło mi o vasiliSorry.
bażant Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Gram w HD2 ale ugrzązłem w misji na pustyni (baza lotnisko broniona przez Włochów) mam szukać dokumentów ale nigdzie ich nie ma, ponoć trzeba jakiegoś patcha, bo to błąd programu.Mogę liczyć na pomoc?Próbowałem autopatch ale kurka nie działa
Kiler Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 To chyba ta misja, gdzie zolnierze ruszaja od jeepa. Wlasnie, ja ją przeszedlem, ale kumpel tez mowil ze mial problemy. Trzeba tez wszystkich wytluc, w okopach a jeden o ile dobrze pamietam, zacina sie na zewnatrz budynku, w takim chyba slepym wejsciu.
MORRO Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Dokumenty – z tego co pamiętam leża na stoliku w któryms z hangarów.
goldfinger Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 witam ,radze ściągnąć save game z neta (ja tak zrobiłem), ponieważ mialem ten sam problem jak wypozdr.
bażant Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Sie ma Vasili, Napisz coś więcej jak te save game" wykonać a ja w międzyczasie, zgugluje to ...
goldfinger Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 witam ponownie ,już od dawna nie mam HAD2 na kompie ,i nie pamiętam jak sie to dokładnie robiło, musisz najpierw ściągnąć save z neta i wkleić w folder z zapisaną grą . A co do save`ów poszukaj na googlach . powodzenia i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.