Skocz do zawartości

masakra

HERWOLF

Rekomendowane odpowiedzi

Niektórzy to mają nieźle porąbane w główkach, za durzo gier komputerowych a może źli i posępni pseudosataniści, ale w karzdym bądź razie kroś ze ostro skrzywioną psychą.
I nie chciał bym spotkać kogoś takiego głeboko w lesie o to w pojedynke.

Witam!!!

Ja tu widze dwie mozliwosci.
1. Jakis chinolski vietnam zrobil sobie z niego danie.
2. Jest to zwierze ktore zdechlo a pozniej trenowali na nim adepcji weterynarii.

Nie sadze zeby to bylo zwykle bestialstwo. Za duzo trudu. Co innego o zgrozo spalic zywego zwierzaka a co innego odpreparowac kregoslup od miesa.

Z powazaniem vonadamski

Obawiam się że Podziemny ma rację. Wygląda to na efekt polityki prorodzinnej.
Parę dni temu żonka opowiadała mi jak jej koleżanka z pracy skarżyła się, że jej psiak zaginął bez wieści na wiosce gdzie mieszka. Jest tam taka bardzo biedna rodzina, nikt za rękę nikogo nie złapał, ale w pobliżu odnajdują skóry zaginionych psów. Smutne.

pozdr. Foster73

Panowie trochę wstrzymajcie konie. Jeśli zabij dla jedzenia to mam nadzieję, że zrobił to fachowo i zwierzę nie cierpiało. JA wiem że u nas raczej psów się nie jada, ale tak naprawdę czemu nie pałacie takim oburzeniem jak wcinacie kiełbachę. Ale mógł to zakopać.

maxikasek nie porownuj swini z psem...:/, ten ktos mogl sie do mnie zglosic to by dostal pare zł na zarcie a nie zabijac psa dla jedzenia(?), tez niewiadomo czy zabil dla jedzenia czy przez to ze jest ostatnim pojebem ktory powinien wisiec na latarni kolo mojej chaty!

Czy w Polsce naprawdę brakuje żywności żeby posuwać do czegoś takiego żeby psa ?

Owszem w Polsce istnieje coś takiego jak łowiectwo, ale nigdy nie poluje się tak żeby zwierzę długo cierpiało bo to zabronione. Strzela się osobniki chore, selekty" nadwyżki na łowiskach, i tyle.

Tutaj widać była zabawa i męczenie i zrobił to psychol.
Nie miał 4 zł na konserwę choćby ? Bez przesady. To jakiś dewiant i sadysta.

Witam.
To jakaś moda się zaczyna na mordowanie psów,czy co?
W sobotę skoczyliśmy z bratem do lasu na godzinkę,od najbliższych zabudowań ze 2km.Po wejściu w boczną drogę,kilkanaście metrów za szlabanem zobaczyliśmy w krzakach coś leżącego.Pierwsza myśl,sarna we wnykach.Podchodzimy bliżej,patrzymy,pies kundel z wyglądu,bardzo duży większy od wilczura.Przednie i tylnie łapy związane jakimś sznurkiem,a na szyi zaciśnięta pętla.Nie wyglądał na podwórzowego burka,lśniące futro,dobrze wypasiony.Myślę że komuś znudził się najleprzy przyjaciel człowieka,wiec wywiózł go do lasu,założył pętle i ciągnął aż go udusił.Tylko ciekawe czy przy tym patrzył mu w oczy :-(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie