rula2 Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Napisano 23 Kwiecień 2006 Najprawdopodobniej jest to kątomierz działowy wyprodukowany w firmnie Cel", w Wilnie. Nie wiem do jakiego dziala jest przeznaczony.
Kiler Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 Boruta itp. czy jestes znawca kazdego tematu? Zapoznaj sie z tym: http://dziecineostrady.prv.pl/
Boruta Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 Kiler, odczep się, już nie pierwszy raz mnie tu wyśmiewasz, jeszcze tylko Jaro brakuje, kumple dwa.
Frozzer Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 to i ja sie przylaczemoim zdaniem boruta piszesz po to zeby pisac - a nie zeby przekazac jakas wiedzeprzez takich jak ty z for dyskusyjnych robi sie jeden wielki smietnikdobra rada zabieraj glos jak masz cos do powiedzeniai dorosnij - nikt i tak nie patrzy na te cyferki za nickiema swoimi postami wyrabiasz sobie opinie osoby, nie majacej nic do powiedzenia. chyba nie chces zzeby ludzie cie traktowali jako bachora, ktory dorwal sie do internetu i probuje na sile cokolwiek napisac
rula2 Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Napisano 23 Kwiecień 2006 Najprawdopodobniej jest to kątomierz działowy wyprodukowany w firmnie Cel", w Wilnie. Nie wiem do jakiego dziala jest przeznaczony.
rula2 Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Napisano 23 Kwiecień 2006 Zamknięcie z napisem NAPPA" REAL. W środuku głowa jelenia.
rula2 Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Napisano 23 Kwiecień 2006 Zamknięcie z napisem NAPPA" REAL. W środuku głowa jelenia.
Pytanie
rula2
Najprawdopodobniej jest to kątomierz działowy wyprodukowany w firmnie Cel", w Wilnie. Nie wiem do jakiego dziala jest przeznaczony.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.