Skocz do zawartości

ostrzezenie

pupil

Rekomendowane odpowiedzi

Kruca fuks,
sąd biskupi. To się nazywa ciężka artyleria. Nie wystarczył jej zwykły, świecki?

Trzeba było wszystko wyjaśnić sobie przed, a najlepiej zapisać to w intercyzie. Kolega wspinacz tak zrobił (przy drugiej żonie). Z pierwszą jeździł przez ponad rok po górach, łazikował. Cud dziewczyna. W dzień po ślubie zaproponował podróż poślubną w Alpy. Dowiedział się wtedy, że żona nie ma ochoty, a tak po prawdzie, to nie lubi nart i gór. Spakował ją, zamówił taksówkę i kazał s... do tesciowej.
Ironrat

PS. Swoją drogą, to zobaczyłbym chętnie wyrok biskupiego w tej sprawie, oczywiście, jeśli nie masz nic przeciwko?

witam. jestem prawie dwa lata po ślubie i tez mam problem z wyjazdami.rozwiązałem to idąc na kompromis. niedziela jest dla rodziny a w sobotę jak chcę to jade i wszystko.czasami wyskocze w tygodniu.najważniejse to się porozumieć tak aby wilk był syty i owca cała. pozdrawiam

Moja stara ( czyt. żona )trochę marudziła jak jeździłem w teren, aż kiedyś zabrałem ją ze sobą w myśl zasady, że jak zobaczy że to nudne zajęcie i nic ciekawego się nie dzieje, to przestanie się czepiać. Na pierwszej wyprawie przyfarciło jej nieziemsko, wychodziły jej takie fanty, że bardzo się spodobało, i że teraz to mogę sobie tylko powspominać o starych, dobrych , samotnych wypadach. Teraz to nie ma mowy abym pojechał sam. Piszę to też ku przestrodze" :)

o rany! jak wszyscy to wszyscy, ja poprosze również, ponoć praktyka czyni mistrza ;),faktycznie na pierwszy raz to do lasu za warkocz a później to ona za pióraka :) wywoźi,i do okopu mozna wpaść ;)

PS.róznie to może być ;)

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie