Tomski Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Ze tak niesmialo zapytam: a ile trzeba wypic ... znaczy sie jak czesto trzeba jezdzic na wykopki zeby zadzialalo" ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Kruca fuks,sąd biskupi. To się nazywa ciężka artyleria. Nie wystarczył jej zwykły, świecki?Trzeba było wszystko wyjaśnić sobie przed, a najlepiej zapisać to w intercyzie. Kolega wspinacz tak zrobił (przy drugiej żonie). Z pierwszą jeździł przez ponad rok po górach, łazikował. Cud dziewczyna. W dzień po ślubie zaproponował podróż poślubną w Alpy. Dowiedział się wtedy, że żona nie ma ochoty, a tak po prawdzie, to nie lubi nart i gór. Spakował ją, zamówił taksówkę i kazał s... do tesciowej.IronratPS. Swoją drogą, to zobaczyłbym chętnie wyrok biskupiego w tej sprawie, oczywiście, jeśli nie masz nic przeciwko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Ja też poproszę jeśli można. PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk74a Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Ja także poprosze. Chyba się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 równiez przychylam sie do prośby pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombak Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 witam. jestem prawie dwa lata po ślubie i tez mam problem z wyjazdami.rozwiązałem to idąc na kompromis. niedziela jest dla rodziny a w sobotę jak chcę to jade i wszystko.czasami wyskocze w tygodniu.najważniejse to się porozumieć tak aby wilk był syty i owca cała. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pupil Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2006 padlo pytanie ile razy...bedziecie w szoku..bylem raz na pare dni pod kockiem i raz na zlocie odkrywcey.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 no nie zapominaj o tym utopionym tygrysku to pewnie wszystko jego wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Pupil! Ja co prawda ciągle kawaler :D, ale nie zaszkodzi wiedzieć czym to grozi... :))Podeślij jeśli można!Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Moja stara ( czyt. żona )trochę marudziła jak jeździłem w teren, aż kiedyś zabrałem ją ze sobą w myśl zasady, że jak zobaczy że to nudne zajęcie i nic ciekawego się nie dzieje, to przestanie się czepiać. Na pierwszej wyprawie przyfarciło jej nieziemsko, wychodziły jej takie fanty, że bardzo się spodobało, i że teraz to mogę sobie tylko powspominać o starych, dobrych , samotnych wypadach. Teraz to nie ma mowy abym pojechał sam. Piszę to też ku przestrodze" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Jeśli masz jeszcze Pablo cierpilwośc wysyłać to ja poproszę ku potomności:)i sam nie wiem czy Ci współczuć czy gratulować:)pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m72 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 o rany! jak wszyscy to wszyscy, ja poprosze również, ponoć praktyka czyni mistrza ;),faktycznie na pierwszy raz to do lasu za warkocz a później to ona za pióraka :) wywoźi,i do okopu mozna wpaść ;) PS.róznie to może być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juri Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Jezeli nadal posiadasz skan i czas - serdecznie upraszam o ten dokument, obiecalem mojej Pani pokazac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dojara Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Jeśli to nie problem ja też poproszePOZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Gratulacje Pupil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 witam wolny czlowieku obiecaleś podesłać skan zerkam w skrzynke jak w biblie czekajac zbawienia i ciągle nic tak więc do roboty i czekam na maila pozdrawiam herwolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Czy ktoś dostał coś?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.