saper1939 Napisano 15 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Witam.W pażdzierniku biore slub i atk sie zastanawiam nad samochodem.Może macie jakiś namiary na samochody z epoki takie co by sie do ślubu nadawaly.Myślałem nad willisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Muzeum motoryzacji w Otrębusach pod Warszawą .Mają kopię tygrysa i 2 szt T34, jak byś chciał z fasonam po pannę młodą zajechać,ale stare autka również.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Warszawą mogę cię do śłubu zawieść:)pozdrawiam i życzę 100lat i cierpiliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Dzięki za pomysły ale potrzebuje cos w okolicach Katowic,a dokładnie jestem z Rybnika.Tak wiec moze coś w tych okolicach sie znajdzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Nooooooooooo Saper no to gratuluję :-)Fajną furke ma Tomek Ogrodniczuk w Muzeum Broni Pancernej chociaż powątpiewam czy wypożyczy Ziła 111, ale popytac można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 może nie wiekowe ale polecam UAZ-a :) ma klimat !wszystkiego najlepszego z okazji ślubu :) herwolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Witam Marcinie. Wprawdzie fotkę zrobiłem kilka latek temu w Darłowie, ale właściciel na pewno zgodziłby się Was podwieźc do ołtarza" :) Jest jednak jeden warunek, a mianowicie musielibyśmy w tym roku podskoczyć do Darłowa,ponieważ nie mam namiarów na Kierowcę tej wspaniałej maszyny - mieszka za zachodnią granicą.P.S. Nie mogę już doczekać sie kawalerskiego - tylko Daj znać czy w mundurach z epoki.....Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 TKS-a?Pancerkę?cóż, cel szczytny, w końcu nowa najmniejsza komórka społeczna powstaje........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 A co ty na to żeby zamienić konie mechaniczne na żywe? Piękna sprawa.Powodzenia na nowej drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 nie zastanawiaj się nad samochodem tylko lepiej zastanów się nad ślubem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Witam i dziekuje za wszystkie rady i życzenia;)CO co żywych koni to mój brat jechał do śluby bryczką więc chciałbym coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Taczanką z CKM ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Witam,jesli rajcuje Cię ten Ket, to znam kolesia, który jest jego właścicielem.Będę się z nim widział w ostatni weeckend kwietnia (prawdopodobnie). W razie czego mam do niego namiary.Pozdrowienia dla wybranki, Hansdekawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Hans daj spokój, myslisz ze Carlo przyjedzie do Polski przewieżć kogos do ślubu ketem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Hansdekawka zapytać nie zaszkodzi a moze coś z tego wyjdzie,jestem otwarty na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Lewy on przyjedzie całym stadkiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Oj nie spiesz sie nie spiesz.. moze przemysl to z jakies dziesiec lat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Jeżeli przyjechałby całym stadkiem, to nieźle byłoby zapakować całe wesele na kettenkrady :)Gwarantuje, że takiego numeru jeszcze nie było...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.