Skocz do zawartości

Auto do ślubu ;)

saper1939

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.W pażdzierniku biore slub i atk sie zastanawiam nad samochodem.Może macie jakiś namiary na samochody z epoki takie co by sie do ślubu nadawaly.Myślałem nad willisem.
Napisano
Muzeum motoryzacji w Otrębusach pod Warszawą .Mają kopię tygrysa i 2 szt T34, jak byś chciał z fasonam po pannę młodą zajechać,ale stare autka również.Pozdro
Napisano
Nooooooooooo Saper no to gratuluję :-)
Fajną furke ma Tomek Ogrodniczuk w Muzeum Broni Pancernej chociaż powątpiewam czy wypożyczy Ziła 111, ale popytac można.
Napisano

Witam Marcinie. Wprawdzie fotkę zrobiłem kilka latek temu w Darłowie, ale właściciel na pewno zgodziłby się Was podwieźc do ołtarza" :) Jest jednak jeden warunek, a mianowicie musielibyśmy w tym roku podskoczyć do Darłowa,ponieważ nie mam namiarów na Kierowcę tej wspaniałej maszyny - mieszka za zachodnią granicą.
P.S. Nie mogę już doczekać sie kawalerskiego - tylko Daj znać czy w mundurach z epoki.....
Pozdrawiam.

Napisano
Witam,
jesli rajcuje Cię ten Ket, to znam kolesia, który jest jego właścicielem.
Będę się z nim widział w ostatni weeckend kwietnia (prawdopodobnie). W razie czego mam do niego namiary.
Pozdrowienia dla wybranki,
Hansdekawka.
Napisano
Jeżeli przyjechałby całym stadkiem, to nieźle byłoby zapakować całe wesele na kettenkrady :)
Gwarantuje, że takiego numeru jeszcze nie było...
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie