Frozzer Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 kozystajac z okazji ze temat niuni wyplynal na wierzch, zamieszcze zdjecie mojej, juz po pomalowaniu, i po przejsciu chrztu bojowego w bielsku bialej :)jeszcze troche brakuje, np okladek drewnianych, kosza itp, ale to juz drobnostki
Frozzer Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 z tego co wiem to chyba nieja mam natomiast pytanie, na jaki kolor byly malowane pociski do pzshrecka, i jakiego koloru mialy oznaczenia?
dominic Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 ja nie wiem lecz podobno w ostatniej ;oblicza histori'cos jest w tym temacie wyslalem ci maila jesli adres byl dobry pod frozzer pzdr
kloki Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Frozzer ten sam gosc (mundury historyczne) pojawil sie na MWB w Lodzi. Mial 3 rurki w troche dziwnym dla mnie stanie. Nie pytalem o cene bo szkoda zachodu jak za celte szwajcara 200 zł. chcial.Pzdr.
fuks Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Wczoraj na Moto Weteran Bazar Show w Łodzi były trzy Pancerszreki, w dość ładnym stanie, do kompletu brakowało każdemu tylko blachy osłonowej. Każdy był do wzięcia za 100zł.
fuks Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Ale z tego co wiem to tę blaszkę jest właśnie najtrudniej zdobyć! A samotnej nikt nie oferował :-(
Thomson. Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Trochę odgrzewam. Ktoś ma sprawdzoną metode jak rozruszać mechanizm spustowy w szreku tak żeby tego nie popsuć ? Pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.