Frozzer Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 kozystajac z okazji ze temat niuni wyplynal na wierzch, zamieszcze zdjecie mojej, juz po pomalowaniu, i po przejsciu chrztu bojowego w bielsku bialej :)jeszcze troche brakuje, np okladek drewnianych, kosza itp, ale to juz drobnostki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 i inna perspektywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 dzieki a sa jakies oznaczenia gdzies?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 z tego co wiem to chyba nieja mam natomiast pytanie, na jaki kolor byly malowane pociski do pzshrecka, i jakiego koloru mialy oznaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 ja nie wiem lecz podobno w ostatniej ;oblicza histori'cos jest w tym temacie wyslalem ci maila jesli adres byl dobry pod frozzer pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Frozzer ten sam gosc (mundury historyczne) pojawil sie na MWB w Lodzi. Mial 3 rurki w troche dziwnym dla mnie stanie. Nie pytalem o cene bo szkoda zachodu jak za celte szwajcara 200 zł. chcial.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Wczoraj na Moto Weteran Bazar Show w Łodzi były trzy Pancerszreki, w dość ładnym stanie, do kompletu brakowało każdemu tylko blachy osłonowej. Każdy był do wzięcia za 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Ale z tego co wiem to tę blaszkę jest właśnie najtrudniej zdobyć! A samotnej nikt nie oferował :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Trochę odgrzewam. Ktoś ma sprawdzoną metode jak rozruszać mechanizm spustowy w szreku tak żeby tego nie popsuć ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.