Skocz do zawartości

Sezon 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A no nie ma czym :). Te fanty to z dwugodzinnego spaceru po lasku. Mam nadzieje że w następną sobotę bedę miał wiecej czasu i wyjdzie mi wiecej ciekawszych fantów(mam przeczucie:P).Sezonik dobrze się zaczyna, oby tak dalej.
Napisano
Do lain lub kogoś innego zorietnowanego w temacie, na Twoim zdjeciu przedstawiajcym stół zawalony żelastwem przy ucietym (na zdjeciu ) rogu stołu lezy taki łancuch (u Ciebie w dwuch czesaciach). Sam wykopałem taki tylko cały, czy wie ktoś od czego to jest?

Pozdrawiam
Napisano

Niestety nie wiem od czego ten łańcuch.Znalazłem w okopie niemieckim.Przy okazji mizerne fanty dzisiejszego dnia...

Napisano
Witam!

Szaman... nieśmiertelniki masakra! Super! Gratulacje! Za jakiś tydzień pojawię się pewnie u Ciebie to wpadnę z piwkiem zobaczyć co żeś tam ziemi wyrwał. :-)

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
foni 1969 po pierwsze: serdeczne gratulacje!!! po drugie: jeżeli masz jeszcze ochotę na jakąś wymianę to proszę o kontakt na priv przemek369@yahoo.com
pozdrawiam dea.
Napisano
Foni.
Mam nadzieję, że tą najfajnieszą już w niedzielę będę mógł u siebie powiesić.
Łukasz- wpadaj do mnie tylko nie bierz piwa zbyt dużo. Jedna zgrzewka wystarczy(24 szt.)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie