jacenty2004 Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Życzę samych podkówek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Ale mi życzysz ? -a niech Cię gęś kopnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 ale nie powiedziałem że złotych podków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 No ja dziś jade drugi raz.Na 1 wykopkach wyskoczyło pół pochwy od szabli polskiej,polski mały guzik,łuseczki mos.i polskie maus.,a już nie chce wspominać łusek od ppsz .Zmora poszukiwacza ale nie złomiarza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 W tamtym roku trafiłem na ładną transzeje ale co 10 cm piszczy.Nie dało się tam kopać tyle ruskich łusek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Jak mosiądz pójdzie w górę to tam się zjawie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Ja niczego ciekawego raczej się nie spodziewam. Radzieckie ziemianki,no ale 300 m od ogniska ,kiełbasek ,piwka itd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ex Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 ubenfurer a nie dało się tego w jednym poscie napisać????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Widocznie nie dało:) po 1 to byłem zmęczony i spać mi się chciało:)nikt nie odpisywał bo wszyscu już spali,więc sam pisałem .Musieli się wyspac na sobotnie kopanie, spójrz na godzine wystawienia postu ,a pozatym co coś tobie przeszkodziło w moich postach??razi cię bardzo to w oczka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 I jak tam jacenty ćwiknołeś coś ciekawego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 U mnie kilof 1 wojna łuseczki maus i mos.1 wojna i zapalniki od szrapnela.Także rewelacji nie ma:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Nic ciekawego.Parę blaszek i śrubek z rozbitego Jaka 1m i Iła 2.Namierzony Vis po wrześniowym kapralu kawalerzyście (został w jego rodzinie) Przetestowanie z mausera 7x64 jaka jest mocna płyta pancerna z Ił 2 ,a potem ognisko ,dobra swojska kiełbasa ,piwo i wódeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 znaczy poluje(my)I co, dała radę siódemka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Dziursko 1,5 cm Srednicy!... to taki latający czołg jak szybowiec Jantar" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2006 To ta nieregularna dziurka ,a polować jakoś nie lubię ...kumple zajmują się strzelaniem do dziczyzny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 A mówili że lotnicze KM kal. 7,9 to kołatki" :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2006 kula myśliwska z ołowianym czubkiem a w 5mm blaszce zrobiła dziurę jak się patrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.