Romo Napisano 17 Lipiec 2003 Autor Napisano 17 Lipiec 2003 CześćTakie pytanko nie wiem czy sie spodoba:Czy ktoś z was kiedyś próbował dorobićsobie za pomoca wykrywacza świadcząc usługi poszukiwawcze?Trochę więcej kasy na własne wyjazdynigdy nie zaszkodzi.Pozdrawiam
Romo Napisano 17 Lipiec 2003 Autor Napisano 17 Lipiec 2003 A nie ścignie mnie ktoś za to ?może taki interes trzeba zalegalizować.Z tymi kluczami i pierścionkami to dobry pomysł .Dziękipozdrawiam
ms Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 niektorzy beda wymagali faktury za wykonana usluge zatem wszelkie kwestie prawne prowadzenia takiego iznesu" musisz zdecydowanie wczesniej uwzglednic (samo ogloszenie to zwienczenie koncepcji:-))poza tym musisz sie nastawic ze przez pewne srodowiks bedziesz postrzegany jako:- osoba utrudniajaca zycie archeologom- hiena cmentarna- dostawca broni dla zorganizowanych grup przestepczych z Polski i reszy swiata- kolekjcjoner materialow wybuchowychpoza powyzszymi oraz skutecznie utrudniajacymi zywot poszukiwaczom punktami ktore pojawily sie w nowej ustawie (szukaj w archiwum forum) wiecej zagrozen nie przewiduje:-)
Netcom Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 Za odszukanie na plazy zagubionego sygnetu dostałem 30zł.Postaw w sezonie budke ratowniczą :)
Gość Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 chłopaki, nie psujmy rynku, za znalezienie fanta bierze sie 50 peelenów. czy to klucze , czy też sygnet. pozdrawiam
bolas Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 jakiśczas temu w poczytnym magazynie WPROST" był fajny artykuł o firmacvh świadczących usuługi saperskie - firmy takowe skłądają się najczęsciej z kilku-kilkunastu osób z czego jedna obowiazkowo musi być oficerem (najlpeiej saperów) na emeryturze. Sprawdzają teren przed tym jak jakiś spory inwestor zacznie na nim stawiać swoej cuda. We wprost" opisywali głównie firmy ze stolicy - sprawdzały one np. tereny pod supermarkety TESCO ;P - cennik miały całkiem, całkiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.