Skocz do zawartości

Wykrywka do 5 000 tys.na kolorek?

aaaa.gggg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Właśnie dostałem meila od kumpla z tym pytaniem ale niestety ja mu nie pomogę.Za wysoka kasa...Bardziej sie orientuje w 1000-2000 zł.Prosi o pomoc

Pozdrawiam
Napisano
Minelab Explorer II - od jakiegoś czasu zamierzam go kupić.
Sporo wypowiedzi na jego temat przeczytałem i to mnie zachęciło.
Później dorwałem instrukcję, po jej przestudiowaniu byłem bardziej przekonany.
Parę dni temu znajomy, który jest w posiadaniu tego sprzętu, pozwolił mi go wypróbować i teraz jestem pewien.
Na kolor jest super, na militarkę w razie czego mam smętka.
Niestety jest też minus - jego waga. Godzina machania to nie problem, ale kilkugodzinny wypad w teren niestety będzie odczuwalny. Jednak jeśli kumpel nie jest ułomkiem, to da sobie radę.
Napisano
Gdybym miał 5 000 tys z przeznaczeniem na zakup wykrywacza,to kupił bym same topowe modele i coś z nich wybrał.Albo wiził wszystkie na wypad.
Ale się zastanawiam czy mając tyle kasy chciało by mi się dudrać w ziemi?
Napisano
Tylko nie wiem czy XLT jak dla Niego to za bardzo skomplikowany sprzęt?Jest początkujący.
Chociaż przychylam sie do opini VanWordena.
Ale chyba wszystkie wykrywacze z wyższej półki" są dość trudne dla laika...Dam mu namiar na ten wątek i niech sobie wybierze.Piszcie jeszcze o jakichś wypasionych" sprzętach.
Pozdrawiam
Zwierz
Napisano
Ok, nie było powiedziane, że jest początkujący:)
Co do XLT, to jest tak, że można użyć programów fabrycznych lub któregoś gotowca" z netu i praktycznie nic nie zmieniając, używać sprzęt od razu.. Jeśli wejdziesz na forum XLT zobaczysz, że jest sporo programów dla początkujących i sporo gości, którzy od tego sprzętu zaczynają. W miarę zdobywania umiejętności można zacząć powoli zmieniać ustawienia i powoli dostosowywać sprzęt do swoich potrzeb. Jednak nawet na wstępnych nastawach, ten sprzęt jest niesamowity:)

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie