tomcat3 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 zdjecia nieposzly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 31 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2006 WitamHorst bardzo fajna ta klamerka, gratulacje!!I wszystkim Klamrofilom sczeskiwego Nowego Roku!!!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model31 Napisano 16 Luty 2007 Share Napisano 16 Luty 2007 Witaj Saper.17,kolekcja Twoich bledow ortograficznych jest ciut ciut wieksza, jak kolekcja wlasnorecznie znalezionych klamer.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 16 Luty 2007 Share Napisano 16 Luty 2007 witaj model31To nie jest forum polonistyczne!, jesli nie pasuje to prof. Miodek ma forum na innej stronie i tam możesz zabłysnąć...pozdrawiam panzerhrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 16 Luty 2007 Autor Share Napisano 16 Luty 2007 Witaj model31 moze zamiast sie wymadrzac pochwalil bys sie swoja kolekcja ;]Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasiek Napisano 17 Luty 2007 Share Napisano 17 Luty 2007 Przepraszam. że trochę nie na temat.Czy znacie jakies strony z niemieckimi klamrami landowymi ? Nagrzebałem sie w necie ale na nic nie trafiłem. Chodzi mi o klamry urzędników, policji i straży pożarnej poszczególnych landów. Pozd.Tasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicek2 Napisano 18 Luty 2007 Share Napisano 18 Luty 2007 Witam Moze tutaj ktos mi powie co to za klamerka? bo w dziale identyfikacja nie uzyskalem odpowiedzi. ponizej link do tematu ze zdjeciami mojej niszczesnej klamerki http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?gg&id=393949Z gory dziekuje Wicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 18 Luty 2007 Share Napisano 18 Luty 2007 odpowiedziałem :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicek2 Napisano 18 Luty 2007 Share Napisano 18 Luty 2007 dzieki Horst. mam jeszcze pytanko czy moj egzemplaz (w stanie jak widac) przedstawia jakas wartosc?Wicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Czy któryś z kolegów pomoże mi w identyfikacji tej oto klamerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Klamra funkcjonariusza Polizei z Hannoveru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Jak dla mnie raczej niewielką ze względu na brak nakładki... ale to moja opinia, wystaw na allegro a rynek zweryfikuje wartość :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Sprawdziłem sprawę i jednak twierdzę, e jest to powojenna klamra funkcjonariusza Polizei, ale nie z Hannoveru, tylko Brunszwiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 witamMógłby mi ktoś wytłu,maczyć co to jest Turnerbund bo znazłem przypinke z takim właśnie znaczkiem jak na waszych klamrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 www.google.pl się kłania...Jest to związek lekkoatletyczny.Krzyż to cztery razy F, czyli Frisch, Fromm, Fröhlich, Frei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Klamra SA ale chyba dość rzadko spotykana?Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Klamra SA Wehrmanschaften, tzw. bojowa SA, rzeczywiście dosyć rzadko widywana, w dobrych stanach osiąga wysokie ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekierz Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Przeniosę zapytanie do tego wątku bardziej związanego z tematem - cóż to za model klamry SA - te które spotykałem miały inne ułożenie Hakenkreuz'a- może jesteście w stanie zidentyfikować producenta i czas powstania tej klamry. Pozdrawiam !!! SIEKIERZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 To wcześniejszy model klamry SA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 PS masz dodatkowe info na mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Trochę się wysypało tego badziewia na allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Ozywmy ten watek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 A to moj skromny zbior: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybresor Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Witam. Co to za klamra między gimnazjum a Hiszpanem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.