Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol.I

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 370
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 month later...
Napisano
Witaj Saper.17,
kolekcja Twoich bledow ortograficznych jest ciut ciut wieksza, jak kolekcja wlasnorecznie znalezionych klamer.

Pozdrawiam
Napisano
Przepraszam. że trochę nie na temat.
Czy znacie jakies strony z niemieckimi klamrami landowymi ? Nagrzebałem sie w necie ale na nic nie trafiłem. Chodzi mi o klamry urzędników, policji i straży pożarnej poszczególnych landów.
Pozd.
Tasiek
Napisano
Witam
Moze tutaj ktos mi powie co to za klamerka? bo w dziale identyfikacja nie uzyskalem odpowiedzi. ponizej link do tematu ze zdjeciami mojej niszczesnej klamerki
http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?gg&id=393949

Z gory dziekuje

Wicek
Napisano
Jak dla mnie raczej niewielką ze względu na brak nakładki... ale to moja opinia, wystaw na allegro a rynek zweryfikuje wartość :o)
Napisano
witam
Mógłby mi ktoś wytłu,maczyć co to jest Turnerbund bo znazłem przypinke z takim właśnie znaczkiem jak na waszych klamrach
Napisano
www.google.pl się kłania...

Jest to związek lekkoatletyczny.
Krzyż to cztery razy F, czyli Frisch, Fromm, Fröhlich, Frei.
Napisano

Przeniosę zapytanie do tego wątku bardziej związanego z tematem - cóż to za model klamry SA - te które spotykałem miały inne ułożenie Hakenkreuz'a- może jesteście w stanie zidentyfikować producenta i czas powstania tej klamry.
Pozdrawiam !!!
SIEKIERZ

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie