Czarek Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Napisano 4 Kwiecień 2006 wpadły mi ostatnio w łapki takie oto słuchawki...pytanie co to za produkcja-niemieckie?
Krychus Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 Cześć Młody1947 :) Ale Panowie nie zastanawiają się nad kupnem, tylko próbują zidentyfikować te stare słuchawki :D (tak apropos to dział identyfikacja, zapytaj w sprzęcie poszukiwawczym)Pozdrawiam, K.
MłodyPolska Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 Haha, nie zwróciłem kompletnie uwagi.Dzięki ;)
Czarek Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Napisano 4 Kwiecień 2006 wpadły mi ostatnio w łapki takie oto słuchawki...pytanie co to za produkcja-niemieckie?
Czarek Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Napisano 4 Kwiecień 2006 sygnowane w taki sposób...ale w niemickich kod powinien być chyba 3 literowy?
Saper.17 Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 WitamWidzialem takie tylko ze mialy wafenanty i wronke niemiecka dlatego wnioskuje ze sa to niemieckie słuchawki.PozdrawiamSaper
fiku Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Jak najbardziej niemieckie, II wojenne:Dfh.f - urządzenia łączności pojazdów opancerzonych i pancernychSpotyka się też z sygnowaniem:Dfh.b - sprzęt łączności polowy - przenośny
Czarek Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Napisano 5 Kwiecień 2006 dziękuję bardzo-wpadły mi za 30zeta-więc tymbardziej ciesz się że są niemieckie:)
Luftlander Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 A o to ci chodziło...Dfh.a: do ogólnego użytkuDfh.b: do stosowania w miejscach o wysokim hałasie, takich jak pojazdy i czołgi.Dfh.f: polowy sprzęt łączności.(te mają krótszy wtyczkę mieszczącą się pod zamkniętą pokrywą z Feldfunksprecher)źrudło: wehrmacht-awardsCzyli odwrotnie jak podał kolega Fiku, trzeba szukać potwierdzenia.
MłodyPolska Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 Trochę odkopie temat, ale po co zakładać nowy?Co myślicie o takich najtańszych słuchawkach? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2202230610&ars_source=ars&ars_socket_id=9&ars_rule_id=74
Pytanie
Czarek
wpadły mi ostatnio w łapki takie oto słuchawki...pytanie co to za produkcja-niemieckie?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.