KLESZCZnr1 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 oksio, nie masz zwyczaju się tłumaczyć z tego ze kogoś nazywasz kłamcą, oszczercą i głupim, i to bezpodstawniewobec tego nie zniże się do twojego poziomu i zwyczajnie wyciągnę wniosek ze napisałes w nerwach o kilka słow za dużo na swój temat.mleko się już wylało i koledzy z forum troche się o tobie dowiedzieli z twoich własnych wypowiedzija juz nie musze nic a nic dodawac, a twoja wiarygodnośc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Kleszczu. Nie wiem, czy Oksiu Ci odpowie, ale ja tak (za niego).Powtórzę co napisałeś (cytat): ak tak zaufajcie warsowi albo oksiowi, kontaktujcie sie na priva jak wars grzecznie prosi, najlepiej pokażcie mu miejscowkę, apotem........ dłuuuuuuuuuugooooooooooo będziecie wspominać te chwilę zapomnienia w swoim życiurównie dobrze od razu mozesz poddac sie karze za tylko ze pomyslales o wykopkach i czym predzej zamknac sie musisz w celi aby odsiedziec za to co pomyslaleś".Wiesz co to oznacza?To oznacza jedno. Oznacza insynuowanie, że mamy zamiar podebrać" namiar Loopowi1. A to jest już pomówienie mój drogi. Karalne!Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Podaj dowody a nie pomówienia .Czy stać cię tylko na to by kogoś oskarżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLESZCZnr1 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 wars to na co czekasz, wytocz mi proces, albo zawiadom policję o przestępstwie a nie strasz bez przerwy bo staje się to nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLESZCZnr1 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 oksio, napisze jeszce raz drukowanymigdzie napisałem ze zawlaszczyłeś znalezisko???to ty sam o tym piszesz a nie ja, jak nie rozumiesz pisanego to zapytaj, po prostu, wytłumaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Dziwny masz sposób prowadzenia dysputy.Ja oceniłem ciebie na podstawie pomówienia. A ty na jakiej podstawie to robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Nie mój drogi! Nie odwracaj kota ogonem. Sprawę to ja Ci mogę założyć w każdej chwili. Przedstawiaj dowody a nie pisz bzdury! Tu chcemy dowodów a nie insynuacji.Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 No to wytłumacz cytowany powyżej fragment twojej wypowiedzi.Bo jak go mam zrozumieć ?Bo jeśli twierdzisz ze mam nieuczciwe zamiary to podaj przykład kiedy kogoś oszukałem .Na jakiej podstawie mię oceniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLESZCZnr1 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 wars, naprawdę jestes monotonny, powtrzasz się chłopie a to staje sie nudne dla wszystkichprzeciez mało kto juz pamięta o co chodzi w tym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Nic się nie powtarzam, tylko żadam od Ciebie przedstawienia dowodów na to co piszesz. A może jesteś ograniczony skoro nie jesteś w stanie zrozumieć tego co piszą do Ciebie dwie osoby - tj. Oksio i ja? Żądamy dowodów na Twoje insynuacje.Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLESZCZnr1 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 oksio, czas na tłumaczenia minął jak nazwałes mnie kłamca i oszczercą nie czytając dokłądnie mojego tekstuale ja nie jestem pieniaczem i olewam to, chociaż twój przyjaciel wars za mniejsze rzeczy grozi procesem, niedługo zrozumiesz sens mojej pierwszej wypowiedzi, ale temat jeszce nie dojrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLESZCZnr1 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 wars, nakrecasz się, nie zauważyłeś???czy w ten sposób się spełniasz?ja na tym kończę bo mi się już nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 To jak mam ten tekst zrozumieć bo chyba potrafisz wytłumaczy swoją wypłowieć.Mnie stać na słowo przepraszam ale twoje insynuacje są chyba czytelne.Chcesz kogoś ostrzec przed moja osoba czy zniechęcić do współpracy?Masz racje czas minął bo to ty zacząłeś te insynuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Miało być - wypowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dtlissa Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 ej, dzieci idźdźcie się kłócić w inne miejsce, albo załóżcie sobie inny temat. te przepychanki nie mają już nic wspólnego z założonym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Ja się nie nakręcam, bo ja nie zegarek! Ja się rozkręcam! :]]]Chciałeś znięchęcać. Twoje intencje są aż za nadto czytelne... :?Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Jak na razie to z tego wszystkiego wyciągnąłem taki wniosek ,że na razie się powstrzymam z tymi miejscówkami z tankami pod Warszawą dopóki nie zobaczę samolotu Oksia ,bo jak dla mnie starego to trochę za dużo tu krzyku, a wydaje mi się ,że do takiego przedsięwzięcia potrzeba stalowych nerwów ,a nie wymachiwania szabelką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Jaca2004 - zgoda! Ale trzymamy Cię za słowo! :DPozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Jak zwykle.Miało byc o tym jak wydłubac coś z ziemi a jest....No własnie co to jest?czy to nowa swiecka tradycja?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Kurka Jacenty masz racje ale denerwuje mnie taka insynuacja.Od gościa co mnie nawet nie poznał.Masz racje „ Po uczynkach jego poznacie”pozdr.OksioPs. Taki stary to ty chyba nie jesteś :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Spotkałem się z teorią ze Jacenty jest STARSZY OD WĘGLA.Ale czy to prawda?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Moi młodsi kumple maja już w większości włosy przypruszone siwizną ja znalazłem jak dotąd u siebie tylko dwa... więc tak źle nie jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loopy1 Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Oksiu, wars, kleszcz, mam nadzieje,ze zdajecie sobie sprawe z tego, ze zasmiecacie moj post, ktory miał byc o czymas innym. Nie chodziło mi o stworzenie platformy do waszych przepychanek! Wrocmy moze do tematu...Badzcie rozsadni i uszanujcie moja prosbe.Zacznijmy moze od tego, ze ktos wklei cos ciekawego na temat tego transportera, bo ja nie znalazłem dotychczas informacji ktore całkowicie zaspokoiłyby moja ciekawosc.Wars, oksiu nie dziwcie sie, ze jestem ostrozny. Chciałbym siegnac jeszcze rad innych i dopiero wtedy wybrac co w moim przypadku byłoby najlepsze. Pozatym badzcie bardziej ludzcy w swoich wypowiedziach, bo zgrywacie strasznych wazniakow i przechwalacie sie swoja wiedza, zwlaszcza wars... (Sorry, takie odnosze wrazenie po 3 dniach na forum) Nie oczekuje wytłumaczenia dlaczego tak jest, wrecz oczekuje by go nie było, by dalej nie zasmiecac postu, po prostu mowie co mysle i chce byscie przyjeli to do swojej wiadomosci. PEACE!YOONY odezwij sie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Przyjąłem do wiadomości i się zastosuje.Jacenty z tymi siwymi włosami to mnie załamałeś .Mam więcej :-(pozdrawiam Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 bo zbyt nerwowo reagujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.