Skocz do zawartości
  • 0

proszęo id

cukierrro

Pytanie

Napisano

witam jestem tu nowy ostatnio cos takiego mi wpadlo przypadkowo " w rączki i tu moja prośba o dentyfikacje tego - czy podobne to do bagnetu lub czegos w tym rodzaju czy to nawet nie leżało koło bagnetu:P
Bo swoją drogą widać że sporo leżał w ziemi na tyle narazie mi sie udało go oczyścić - fotka niestety robiona telefonem jak bede mógł to dodam lepszą, narazie proszę o bardziej ogólną ident.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ostrze nie jest cale plaskie, poza tym ostrzony obustronnie i w linii srodkowej najwieksza grubosc

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 11:12 03-04-2006
Napisano
Co ty piszesz ??? a ja zawsze myślałem że nie wali się świniaka w serce żeby biło dalej jak się wykrwawia a wszystko po to bo ineczej mięso jest do kitu, a w dodatku nie ma z czego zrobić kaszanki i czarnej polewki... ach ta młodość jak nie wie to sobie zmyśli:)
Napisano
To drugi etap (krew łapana w miskę itd.)- nie psujmy wątku.
Jak chcesz poznać zasady szlachtowania to mogę ci na priva wyjaśnić :-)
Napisano
Najpierw jest narkoza - w przód głowy siekierą, powyżej ryja, mniej więcej powyżej oczu, a potem podcina się tętnicę i krew łapie do miski.
Pozdrawiam
Napisano
jakiej elektrolizie? przecież to jest wyczyszczone jak trzeba,a konstruktywna odpowiedź?- średniowieczna włócznia -to prawdopodobnie Cię zadowoli, ale nie powtarzaj raczej tego dalej :)
Napisano

witam jestem tu nowy ostatnio cos takiego mi wpadlo przypadkowo " w rączki i tu moja prośba o dentyfikacje tego - czy podobne to do bagnetu lub czegos w tym rodzaju czy to nawet nie leżało koło bagnetu:P
Bo swoją drogą widać że sporo leżał w ziemi na tyle narazie mi sie udało go oczyścić - fotka niestety robiona telefonem jak bede mógł to dodam lepszą, narazie proszę o bardziej ogólną ident.

Napisano
Nie, nie jestem- bo to twoje słowa...
Ale też pomagam innym (tak mi się zdaje) i mam zamiar zachowywać się normalnie, choć w przeciwieństwie do Ciebie lubię żarty i się na nich znam :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie