POliSH Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Boze nie piszcie do mnie wogule ni eodpisujcie mi bo wy nrmalnie nie potraficie co nie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 dla co niektórych takich jak wy nie trzeba stosowac nawet ortografi bo nato nie zaslugujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 odchodzę z tond na jakis czas az się to forum normale zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Żeby tak Bocian miał chwilę czasu...........Marzenie...Ile by ta chwila czasu spraw rozwiązała.........Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Dajcie spokój panowie to przecież zwykły mały nadpobudliwy chłopczyk. Dzieci w tym wieku zawsze pyskują. Na podwórku od starszych chłopaków nasłuchał się przekleństw tylko na razie nie bardzo wie jak to się pisze. Za parę lat mam nadzieję trochę zmądrzeje.... chyba ,że tata zajrzy do komputera co tu dziecko wypisuje i wtedy niepotrzebny będzie Bocian, bo od razu dostanie bana na internet za to ,że tyle obciachu narobił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Myślę, że tu nikt za Tobą nie zatęskini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 kopijnik2 - i co ześ narobił-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 Miałem ci ja forum, historyczne - a zostało polonistyczne...Normalności, normalności ja chcę. Normalności od NORMY. Nowomowa, stylizacja - o.k., ale NIE niechlujstwu i brakowi szacunku, jako regule...Pozdrawiam Wrażliwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 no niestety-chehe-pozdro-kopijnik2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 I słusznie albo się nauczy ortografii i stylistyki(kultury) albo go w ryj - cytując stary dowcip. Niestety mnie to również przeszkadza, czasami nie rozumiem, o co w ogóle chodzi w danym tekście. Trochę szkoda, bo przecież może coś ciekawego napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Małe P.S. - Dzięki ci Boże za te wszystkie wypowiedzi. Już myślałem, że zwracając komuś uwagę na ortografię, zaczynam się stawać jakimś zboczeńcem - ortofilem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 albo gorzej - filoortem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 pożegnaliśmy również czasowo kolegę POLiSH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.