Podziemny_Kosmos Napisano 24 Marzec 2006 Autor Napisano 24 Marzec 2006 Znalazłem w necie taką oto fotkęMoże ktoś wie czy to oni tam byli dla propagandowego zdjęcia czy może byli faktycznie tworzyli jakiś oddział" bojowy ?
acer Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Tacy też się przydają, np. oczyszczenie pola minowego.
Vilkaloki Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Cholernie zabawne... czasem szkoda mi slow dla niektorych debili.
Vilkaloki Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Czasem mi ręce opadają. Jak ktoś w inteligentny sposob pisze o kontrowersyjnym temacie inaczej niż gazeta wyborcza to zaraz jest 10 co go zmieszają z blotem. A jak ktoś jest jak acer głupim chamem to jakoś ich nie widać. Czy prawie nikogo takie chamstwo nie rusza?
acer Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Bujaj sie Vilkaloki.Książka skarg i zażaleń u admina pajacu.
Vilkaloki Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 To że admin nie interweniuje swiadczy tylko o poziomie forum. Ja kapował nie bedę. A ty dajesz świadectwo sam o sobie.
acer Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 To gdzie brat robi że nie ma stresów w pracy, oddam mu troche swoich.
acer Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 No to wyjątkiem szczególnym nie jest. Widać zakres obowiązków ma jeszcze okrojony.
wilkołak Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Spokojnie chłopaki!Vilkolak?! acer wie co mówi,kiedyś wykopał niewypał i go w główke pier.... i teraz zyje bez stresów,az ze mu się to bardzo spodobało to chciałby mieć następnych kumpli do zabawy z bombkami! Ot i cała tajemnica. :-) jego reakcja na foto.PS. acze czy jak Ci tam,zdziwiony? nie ma się co dziwić?zawsze wilkołak stanie za Vilkołakiem :-)
michalczewski Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Inna sprawa ze w czasie wojny Irak-Iran, Iranczycy wysylali swoje dzieci do oczyszczania pol minowych...
wilkołak Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 tia.......ciekawe co jeszcze ciekawego "tu przeczytam?
Vilkaloki Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Dzięki wilkołak!To może teraz jak już wiem co jest powodem zachowania acera to zroganizujemy jakąś akcje pomocy dla ociężałego umysłowo forumowicza acera? Fundacja albo jakaś zbiorka kasy... aukcje na allegro...
michalczewski Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 wilkołak wiecej nic ciekawego nie przeczytasz. Wrzucam od czasu do czasu do niektorych watkow informacje, ktore mogly by pobudzic kogos do dalszego szukania. Jezeli nie znasz tak podstawowych faktow o sytulacji spolecznej (religia) dotyczacej tego konfliktu...
mike110 Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 Niestety, kolega Michalczewski ma rację co do irańskich dzieci oczyszczajacych pola minowe.
wilkołak Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 Kolego michalczewski bez urazy,fak nie jestem specjalistą jeśli chodzi o Iran-poprostu podobne zachowanie jak kolega opisał w głowie mi się nie mieści" Jest to państwo wyznaniowe-pełne religijnych fanatyków a o ile wiem koran zabrania takich metod.Ale tak jak napisałem nie mam powodu zeby koledze-kolegom nie dawać wiary.Moja wiedza jest mała, tyko pare księzek na temat Iraku i Iranu i ich wojny.I prosze się na mnie nie wku.....ja naprawde bardzo chętnie wysłucham kolegów-od poprostu mały niefarcik popełniłem. :-)Pozdrawiam
Robii Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 Witam Są państwa które potrafią docenić i uszanować weteranów !!!Wykorzystać ich doświadczenie i zaangażowanie.To że ich wykorzystują do propagandy to w państwie takim ja Irak Białoruś Rosja i inne zmilitaryzowane to normalne.I na koniec kto się smieje z inwalidy sam jest inwalidą ...PozdrawiamRobii
michalczewski Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 wilkolak no co ty mial bym sie wkur.. przez post na forum? No bez przesady :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.