Skocz do zawartości

Dywizja Piechoty Zmotoryzowanej ''Saddam Hussein''

Podziemny_Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czasem mi ręce opadają. Jak ktoś w inteligentny sposob pisze o kontrowersyjnym temacie inaczej niż gazeta wyborcza to zaraz jest 10 co go zmieszają z blotem. A jak ktoś jest jak acer głupim chamem to jakoś ich nie widać. Czy prawie nikogo takie chamstwo nie rusza?
Napisano
Spokojnie chłopaki!
Vilkolak?! acer wie co mówi,kiedyś wykopał niewypał i go w główke pier.... i teraz zyje bez stresów,az ze mu się to bardzo spodobało to chciałby mieć następnych kumpli do zabawy z bombkami! Ot i cała tajemnica. :-) jego reakcja na foto.
PS. acze czy jak Ci tam,zdziwiony? nie ma się co dziwić?zawsze wilkołak stanie za Vilkołakiem :-)
Napisano
Dzięki wilkołak!

To może teraz jak już wiem co jest powodem zachowania acera to zroganizujemy jakąś akcje pomocy dla ociężałego umysłowo forumowicza acera? Fundacja albo jakaś zbiorka kasy... aukcje na allegro...
Napisano
wilkołak wiecej nic ciekawego nie przeczytasz. Wrzucam od czasu do czasu do niektorych watkow informacje, ktore mogly by pobudzic kogos do dalszego szukania. Jezeli nie znasz tak podstawowych faktow o sytulacji spolecznej (religia) dotyczacej tego konfliktu...
Napisano
Kolego michalczewski bez urazy,fak nie jestem specjalistą jeśli chodzi o Iran-poprostu podobne zachowanie jak kolega opisał w głowie mi się nie mieści" Jest to państwo wyznaniowe-pełne religijnych fanatyków a o ile wiem koran zabrania takich metod.Ale tak jak napisałem nie mam powodu zeby koledze-kolegom nie dawać wiary.Moja wiedza jest mała, tyko pare księzek na temat Iraku i Iranu i ich wojny.I prosze się na mnie nie wku.....ja naprawde bardzo chętnie wysłucham kolegów-od poprostu mały niefarcik popełniłem. :-)
Pozdrawiam
Napisano
Witam
Są państwa które potrafią docenić i uszanować weteranów !!!
Wykorzystać ich doświadczenie i zaangażowanie.
To że ich wykorzystują do propagandy to w państwie takim ja Irak Białoruś Rosja i inne zmilitaryzowane to normalne.
I na koniec kto się smieje z inwalidy sam jest inwalidą ...
Pozdrawiam
Robii

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie