Skocz do zawartości

Za całe 5 złoty !

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ja kupiłem za 10 zl. puszke niemienką ma bicia w srodku ma nienaruszoną farbę a z wierzchu tylko troche rdzy i reszta farba, ma wszystkie paski w niezłym stanie. Opłacało sie???????????
  • 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 148
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
fiodor, z całym szacunkiem, hełmy wz 31 są nawet w fajnym stanie, ale salamandra na nich ( właściwie tylko na jednym) to jest raczej taka sobie... co oczywiscie nie oznacza , ze sam nie chciałbym takich garnków ze złomu wyciągnąc ;)
p.
sorry, ale czasami odnosze wrażenie, że dla niektórych salamandra którą pokrywano hełm wz 31 i hełm wz 31 to jedno i to samo :)
Napisano
pavlo777 -daj coś ze złomu i nie bądz upierdliwy-chyba jeszcze za mało soli wtrąbiłeś bo takim żargonem posługują sie wszyscy ci co kopią -oprócz grabarzy heheh-pozdro
Napisano
staram sie własnie nie być upierdliwy, tylko w sposób sympatyczny zwrócić uwage na oczywitą nieścisłość :). faktycznie, mówią tak prawie wszyscy co kopią ( zwłaszcza najmłodsi;)) salamandra zawsze oznacza sposób malowania, jesli powiesz wykopałem salamande" to masz na mysli wz 31, wz 31 pomalowany w samalandre", czy wz 31 pomalowany na gładko?. moim zdaneim to troche tak jakbym powiedział
- wykopałem 28-ke
- rkm?
- nie magazynek do niego :))))"
oczywiscie nikt nie musi sie ze mna zgadzać :P
pozdrawiam
Napisano

Czołem, moje z zeszłego tygodnia po wstępnym czyszczeniu (2 kilo smaru na i w puchach). Za friko bo znajomy prowadzi złom. Pozdro.

• 2 weeks later...
Napisano
A u mnie na złomie zakazali chodzenia ludziom postronnym,Niektórzy koledzy z klubi motocyklowego powoli dostaja depresji bo to sie wyciagneło to ato tamto.atu koniec.Sam kiedys miałem okazje cos znależć to karnister na wode 42 rocznik ,nie znałem sie znalazłem skrzynke na tasme wygladała jak niemiecka ale kolega uswiadomił mi kiedys na zlocie starych samochodów ze woze klucze do naprawy w skrzynce polskiej dopiero pod jego okiem znalazłem punce oddałem mu bo człowiek ma pasje na polaki 39 niech ma i oko cieszy w konkretnej kolekcji ja tylko z niej farbe przez głupote do reszty zdarłem.Ale bombą było gdy koles mijajac mnie przy kantorku złomowym wyniósł wygiety w podkowe kompletny zardzewiały MP-40 za 10zł kupił-ale sie wsciekłem!No cóz tak w zyciu bywa!Pozdrawiam wszystkich!Do złomu mości Panowie!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie