jacenty2004 Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Gdy się tu pojawią jakieś dziewczynki?...to pewnie paru też powie ,że ma 12 lat :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Czesc mam na imie Wojtek i tez mam 13 lat..." to tak na rozluznienie teks z eklamy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 tygrysku -nono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 jak zawsze panowie wiedzą jak zacząć.. widze ze takie.. zaczepki to juz swoisty chrzest na tym forum :) ja juz mam za sobą.. a propo.. na forum podzieliliśmy się na sikónów i starych obesrańców.. dlatego wojteq nie wiemy ile masz lat... powiedz tro cię gdzieś zaliczymy :) ... panowie burdel namsie robi od ką nie ma bociana :( pozdro dla starych szczurów forum (komplement) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 a sory doczytałem.. 19 lat.. powiadasz... czyli jesteś.... między... tymi fwoma grupami :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteq Napisano 25 Marzec 2006 Autor Share Napisano 25 Marzec 2006 co do podziału na sikunów i starych obesrańców, to czytałem o tym już w innych tematach, ktoś tam w którymś poście zapytał do której grupy zaliczyć 19-latka, odpowiedź była jasna :P : do wyrośniętych sikunów ;), za zatem pozdrawiam wszystkich wyrośniętych sikunów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 tak tak 19-latkowie to wyrosniete sikuny:D, jestem ich przedstawicielem:D hahaha, no wiece ale ja bym tu paru starych obesrancow" cofnol nie do sikunow tylko jeszcze nizej:) to tak na marginesie:D:Ppozdro ziomale hahaha:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 O razu widać ,że ubermensch z ss :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Fiodor choc do nas do wyrosnietych sikunow:) dziadkiem" chyba nie checsz byc:P hiehiejacenty2004 no a jak:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Fidor ty to chyba do starych obesrańców sie zaliczasz. A ty strazakwaffe dziwi cię to ,że mam 12 lat coś słabo czytasz bo zawsze prawie pisze ze mam 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 no to fiodor choć do nas!! my cię chętnie przyjmiemy... suchy ss jest przedstawiciel... fajny gość... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 ha ha ha czemu nie! pobawimy się w sejm albo cos takiego :) tylko troche hu...wo bo nie będzie wypłat pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Dobra to schodze ze stanowiska przedstawiciela sikunów", i wstepuje do parti szczochy" heheheA tak apropo to ladny burdel tu sie robi....pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteq Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 ok! zakładamy partię Szczochoobrona :P, suchy ss na lidera! PS(wszelkie nazwy zbieżne z nazwami prawdziwymi są czysto przypadkowe :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 tak po prostu nie moge zostac liderem:) musi byc przeprowadzone jakies glosowanie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 dobra to głosowanko a przywódcę sikunów, szczochów, starych obserańców niech ktoś zrobi taki wąte.. głosowanie :) ja nie moge bo znowu się będą czepiać ze łapie cyferki :) no to czekam na wątek.. głosowanie musi być :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Chłopaczyna chciał się tylko przedstawić,a niechcący założył partię.O biedna Polsko dpkąd zmierzasz!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 zobaczycie ze przez te nasze zabawy w partie.. to niedługo w mundurach z hełmami na głowie, bagnetami w rękach itp... polecimy na sejm obalić....rząd i jednego z dwóch co ukradł księzyc :D metafora taka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 hehe a no polecimy polecimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 suchy ss a z kąd ty właściwie jesteś?? jakby gdzieś z bliska to byśmy się moze wybrali na łONO NATURY :) z piszczałkami?? odp ja z koło buska (świętokrzyskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteq Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 ...I przyszedł czas, że lud chwycił za sztandar, chwycił za cegłę brukową i uderzył na barykady, aby znieść elitę - raka zżerającego zdrową tkankę narodu... :P to może być wstęp do konstytucji V RP, tak zbudujmy V RP!!! :D, hehe a ja się chciałem tylko przywitać i co z tego wynikło....:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 To lidera już mamy, co dalej???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Wodzu prowadź !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 a kto jest liderem??:D, ja tu wyborow nie widzialem:DVASILI ja jestem z okolic Mysłowic (G.śląskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Ja oddaje głos na nowego ,miły ,kulturalny ,przedstawił się ładnie, i to on wsadził patyk w to mrowisko........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.