Skocz do zawartości

jestem nowy, chcę się przedstawić

wojteq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
jak zawsze panowie wiedzą jak zacząć.. widze ze takie.. zaczepki to juz swoisty chrzest na tym forum :) ja juz mam za sobą.. a propo.. na forum podzieliliśmy się na sikónów i starych obesrańców.. dlatego wojteq nie wiemy ile masz lat... powiedz tro cię gdzieś zaliczymy :) ... panowie burdel namsie robi od ką nie ma bociana :(

pozdro dla starych szczurów forum (komplement) :)

co do podziału na sikunów i starych obesrańców, to czytałem o tym już w innych tematach, ktoś tam w którymś poście zapytał do której grupy zaliczyć 19-latka, odpowiedź była jasna :P : do wyrośniętych sikunów ;), za zatem pozdrawiam wszystkich wyrośniętych sikunów :D

dobra to głosowanko a przywódcę sikunów, szczochów, starych obserańców niech ktoś zrobi taki wąte.. głosowanie :) ja nie moge bo znowu się będą czepiać ze łapie cyferki :) no to czekam na wątek.. głosowanie musi być :)

pozdro

zobaczycie ze przez te nasze zabawy w partie.. to niedługo w mundurach z hełmami na głowie, bagnetami w rękach itp... polecimy na sejm obalić....rząd i jednego z dwóch co ukradł księzyc :D metafora taka :)

...I przyszedł czas, że lud chwycił za sztandar, chwycił za cegłę brukową i uderzył na barykady, aby znieść elitę - raka zżerającego zdrową tkankę narodu... :P to może być wstęp do konstytucji V RP, tak zbudujmy V RP!!! :D, hehe a ja się chciałem tylko przywitać i co z tego wynikło....:P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie