dp123 Napisano 22 Marzec 2006 Autor Napisano 22 Marzec 2006 pomoże mi ktoś zidentyfikować bicia na tej odznace tj P Z S wszustko w kółeczku oczywiście są one pod szpilką z tyłu odznaki tylko jest jedno ale S przypomina mi bardziej runę ss
bjar_1 Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Pytałem kiedyś o tego producenta ,ale bez odzewu...
Grzesio Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 PZS w kółeczku, czy może jednak FZS w owalu?PzdrGrzesiu
dp123 Napisano 24 Marzec 2006 Autor Napisano 24 Marzec 2006 witam Grzesiu jednak PZS w kółeczku i co ty na to???
bjar_1 Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Potwierdzam PZS w kółku z tym ,że S jest jak run-błyskawica SS.
kot05 Napisano 27 Marzec 2006 Napisano 27 Marzec 2006 A F.W.Assmann & Söhne, LüdenscheidAS (im Dreieck) oder A.S. Adolf Scholze, GrünwaldA.G.M.u.K. Gablonz Arbeitsgemeinsch. Metall u. Kunststoff, GablonzAWS Arno Wallpach, SalzburgB&N/L Berge & Nolte, LüdenscheidBSW Brüder Schneider, WienC.E.JUNCKER/BERLIN SW C.E. Juncker, BerlinCEJ C.E. Juncker, BerlinCW Carl Wild, HamburgEH Eduard Hahn, ObersteinEWE ?F&BL Funcke & Brüninghaus, Lüdenscheidf.o. Friedrich Orth, WienFCL (im Kreis) Franke & Co., LüdenscheidFEC. ADOLF BOCK Adolf Bock, BerlinFLL Friedrich Linden, LüdenscheidFRANK REIF/STUTTGART .......FZS Fritz Zimmermann, StuttgartG.B. Gustav Brehmer, MarkneukirchenG.H.Osang/Dresden ......GR.&Co. Grossmann & Co., WienGWL (im Kreis) Gebrüder Wegerhoff, LüdenscheidH.&C.L. Hymmen & Co., LüdenscheidHA Hermann Aurich, DresdenHM (im Dreieck) Hauptmünzamt MünchenJFS Josef Feix & Söhne, GablonzKWM Karl Wurster K.G., MarkneukirchenM.K.4 ?M.u.K.5 Metall und Kunststoff GablonzPM Paul Meybauer, BerlinR.R.S. Rudolf Richter, Schlag bei GablonzR.S. Rudolf Souval, WienR.S.S. oder R.S.&S. Richard Simm & Söhne, GablonzRK Rudolf A. Karneth & Söhne, GablonzS.H.u.Co. Sohni, Heubach & Co., ObersteinSCHWERIN BERLIN 68 Schwerin, BerlinSTL Steinhauer & Lück, LüdenscheidW (im Kreis) Hermann Wernstein, Jena-LöbstedtW.Deumer Wilhelm Deumer, LüdenscheidW.H. Walter & Henlein, GablonzWA Wilhelm Annetsberger, Münche
Pytanie
dp123
pomoże mi ktoś zidentyfikować bicia na tej odznace tj P Z S wszustko w kółeczku oczywiście są one pod szpilką z tyłu odznaki tylko jest jedno ale S przypomina mi bardziej runę ss
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.