Skocz do zawartości

Żydzi wg.Protokołu mędrców syjonu"

aaaa.gggg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam
Tutaj jest cały ich tekst, możesz sobie poczytać przed snem;P
http://www.polonica.net/ProtokolyMedrcowSyjonu1.htm
Pozdrawiam
Napisano
Cześć.
Ja tego nie skomentuje bo ich nie lubie-więc moge być stronniczy :-)
Cała Europa nie lubi zydów,ale za to zydzi bardzo lubią Europe.A co mi tam skomentowałem. :-)
Napisano
Mądry i sprytny to naród, a ostatnio jeszcze się okazało że waleczny:).
P.S. Zebrał sie Sanhedryn, bo poroblemem było czy herbata jest słodka od cukru czy od mieszania. Radzili 3 dni i w końcu wydali werdykt- herbata jest słodka od mieszania! A w taki razie po co cukier? Cukier jest po to żeby wiedzieć kiedy przestać mieszać.:)
pozdr.
Napisano
W kawale o mieszaniu to nie byli Żydzi, ale fizyk radziecki Lew Landau, stare jak świat :)

Danieloff - zapomniałeś o cyklistach i sprzedawacach używanych maszynek do mielenia mięsa. To oni są źródłem całego zła. Są jak Wielka Rózniczka, ale w przeciwieństwie do WR nie ma na nich sposobu :P
Napisano
Termin apokryf funkcjonuje również poza kontekstem religijno-filozoficznym w znaczeniu bardziej ogólnym, które przypisuje pewnym utworom fałszywe pochodzenie, czyli nie od autora, za którego jakieś dzieło uchodzi (np. „Księga apokryfów” Karela Čapka). Innymi słowy chodzi tutaj jak gdyby o utwór „wydobyty z ukrycia”, rzekomo autentyczny.

Wiem, wiem to obciach mówić coś źle o żydach, a o polakach czy szwedach to można ładowac do woli:)
Napisano
witam
mocny temat !!
jesli ten link ,który przejrzałem ma w sobie ze dwa ziarna prawdy?!A ma.
to wcale nie jest zabawne...
moze pokonwersujemy na tematy polsko-zydowskie (roznica kultur,wyznań,mentalnosci,kuchni,obyczajowosci,muzyki,etc.)
zapraszam .moze byc ciekawie?!
Napisano

Romcio to może skończyć się kryminałem dla Ciebe...vide David Irving i niestrawnosciami po popisach krasomówczej mocy obrońców modniackiej olerancji". Dyskusja o żydach jest zakazana i niestosowna, możesz iśc na koncert żydowskiej muzyki Klezmer (osobiście bardzo lubię) ale poddawać pod dyskusję ....newet gdy mówisz o pedałach jesteś mniej obity epitetami :) oczywiście bez względu na merytoryczna zawartośc wypowiedzi, jak w reklamie Mikry Mikra....bo tak" Pozdrawiam Szalom

Napisano
Zgodze sie z romciem bo temat uwazam za ciekawy i mam nadzieje, ze nie skonczy sie na opluwaniu. Znam osobiscie dwoch Zydow i uwazam, ze powszechna opinia o nich panujaca jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo nie sprawiedliwa.

Pozdarwiam
Napisano
Znałem jednego dobermana ,który mimo swojego budzącego grozę wyglądu i opinii o rasie skakał na człowieka i lizał go..wprost szalał ze szczęścia...a mówią że wszystkie dobermany sa agresywne, działa to zapewne w druga strone ale ile by nie mówić o tych dobrmanach dobrego to i tak w sondarzu wyjdzie że to bardzo agresywny pies albo suka (zeby nie było sexistowsko) ....
Napisano
Różnorodność poglądów , jest niewątpliwie ,dużą zaletą , tego forum .Niestety co jakichś czas ,forum jest zaśmiecane postami ,które w sposób otwarty , albo zaowalowany szerzą poglądy skrajne .Nawoływanie do waśni narodowościowych jest karalne . Osoba występująca pod nickiem Wercynogetoryks" , prawdopodobnie nie jest świadoma skalą zbrodni wywoływanej przez nazizm,(przez komunizm na szczęśie tak).Wylewanie swoich kompleksów w stosunku do , Żydów jest tego potwierdzeniem .Pozdrawiam.
Napisano
Wielkigejtoryks - naprawdę nie znasz innego Forum, właściwszego do natrętnego rozpowszechniania swoich poglądów? Na pewno ma swoje Forum Młodzież Wszechpolska, NOP, są rozmowy niedokończone w RM i TV Trwam - nie lepiej poszukać tam podobnych sobie kolesi i popodniecać się wspólnie?
Napisano
jak to zwykle bywa kij ma dwa konce. mozna powiedziec ze to parchy, geszewciarze, balcerowicze itd. ale i pamietac wypada ze walczyli i to jak! w powstaniu w gettcie, ze w katynskich dolach wielu oficerow rezerwy(inteligencja-prawnicy, lekarze itd)napletkow nie miala, ktos z kolei powie o stalinowskim aparacie terroru w polsce powojennej, o prokuratorach i sedziach mordujacych polakow, ze pejsaci byli, i to tez prawda bedzie,trudny temat, no i nie ma narodow jednoznacznych dobrych albo zlych.
Napisano
no w porządku a gdyby ktos pisał o eskimosach?
ale nie bedzie pisał skoro za skóre nikomu nie zaleźli?!
i nie trzeba byc skrajnym nacjonalistą,antysemitą etc.
by wylewac zale, nienawisc do tego narodu nie wzięła sie z powietrza,trwa od stuleci. Ja osobiscie znałem pewnego Rozenfelda poczciwe z niego chłopisko.
ale nie o takich zydach mowa.
Napisano
No tak, ale jak długo jeszcze można szukać przyczyny wszelkich niepowodzeń w światowym spisku żydowskim? Nie mam zamiaru bronic Żydów, tylko śmieszy mnie ten sposób tłumaczenia własnej naiwności i nieporadności. Nie trzeba spisku Żydów, żeby zrobić nas, Polaków, w balona. Mamy swoje własne, polskie piekiełko - wystarczy zobaczyć codzienny spektakl, jaki fundują nam nasi politycy. Można oczywiście wszędzie widzieć Żydów, są nawet gotowe listy prawdziwych nazwisk, niektórzy na tym Forum pewnie mają takowe na podorędziu. Białe myszki też można wszędzie widzieć...
Napisano
światowym spisku żydowskim" :)))) Dobre

A listy krążą :)), na podorędziu są pewnie też już jakieś wyroki. :))
Niezadowoleni niech kierują pretensje chyba do Kazimierza Wielkiego, który wpuścił do Polski, po pogromach na zachodzie.
Napisano
Danielof, gdy dobrze przeczytasz mój post stwierdzisz być może że nie wyrazałem pogladów tylko dawałem radę Romciowi. NIe wygłaszam na temat żydów swoich pogladów bo lubie WOLNĄ dyskusje pozbawioną stereotypów i ograniczeń polityczną poprawnością...Twój mało kulturalny atak i przekręcanie mojego nicka dają Ci pewnie krótkotrwałą satysfakcję...która być może Cię nawet podnieca.
A czujność Satrona sięgneła zenitu :) proponuję Satronie zawiadomić o przestępstwie prokurature , bo jak pewnie sam wiesz (widze że jesteś obeznany w tajnikach prawa) ukrywanie przestepstwa jest również przestępstwem! :)i oszczędz sobie ocen mojej swiadomości i wiedzy historycznej. Pozdrawiam serdecznie :)
Napisano
pisanie na formum NOP jest teoretycfznie mniej ciekawe to na takim forum jak Odkrywca mozna teoretycznie popolemizować i spotkać się z różnymi poglądami. Czasem teoretycznie mozna cos ciekawego się dowiedzieć i zmienić zdanie. Piszę teoretycznie bo zwykle się to kończy pyskówką i nic mądrego nie można przeczytać bo argumenty sa o tak", o nie" albo ale debil z ciebie i faszysta, nazista komuch".
Na formum NOP i innych ruchów narodowo socjalistycznych poglądy forumowiczów sa podobne i polemiki nie ma.

No i Odkrywca to nie forum historyków tylko odkrywców.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie