Wercyngetoryks Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Ładnie dałes czadu...ktos musiał iść za toba i zrobić zdjęcie ..pewnie Lokomotywa...ale mam nadzieję ze milicjant Cie za szpula nie zatłukł pałą?
Darek419 Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Wtedy też,był normalny kraj?.Przywiózł wskazówki do zegarka z Moskwy.
acer Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 w przeciwieństwie do ciebie zawsze miałem.........
Wercyngetoryks Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Potem ta przykra sprawa w warsztatach OHP i kariera rozpadła się....
Wercyngetoryks Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Dzięki !!!!!!!!!! nie maiłem tego ...a Ty pewnie tego!
Rso Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Witam. Powiem tak te forum spada na psy jak nasz sejm kiedyś tu było fajnie można było dowiedzieć się ciekawych rzeczy o histori a teraz co pare panów sobie na bija licznik byle czym a powina być jakość a nie ilość. Pozdrawiam.
Wercyngetoryks Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 A kto Ci broni snuć intrygujace opowieści historyczne rodem z tajnych archiwów? Pozdrowienia
Indian Chief Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Dosyć tego! Drogi kolego, brakuje Ci elementernych zasad nie tylko kultury podczas prowadzenia dyskusji ale również nie szanujesz zasad jakie rządziły tym forum. to ie jest forum Onetu. Tu nik nie oczekuje plucia na swoje przekonania bo jest wśród ludzi sobie podobnych, pasjonatów historii. Nie powinno tutaj być miejsca dla kogoś kto nie szanuje innnych. Bywali tutaj tacy ale szybko im się nudzi, no chyba że jestes kolejnym wcieleniem dobrze znanego pieniacza...A ostatnim plakatem ta dyskusja siegneła dna. Drogi MODERATORZE to jest propagowanie ideologii nazistowskiej w czystej postaci, ten plakat jest niemiecki i uderza w dobre imie konkretnej narodowości. Uważam że to zasługuje na bana. Takie dyskusje upewniają mnie że Polski juz sie nie da uratować. Podziwiam ludzi którzy o nią walczą. A kolega W..., chyba dobrze postsolidarności nie służysz, bo jeżeli takie jest zaplecze prawej srony parlamentu to nie dziwią wyniki wyborów.
pik78 Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Wercyngetoryks ,co oznacza twój nick ?!A co do tematu zaczelo sie od t34 ,konczy na plakatach ,wkrotce pewnie o balecie mongolskim bedzie ...pzdr pik :\\
Wercyngetoryks Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 O balecie PIK nie będzie ale proponuję poruszyc temat NRD-owskich komików i hiszpańskich pływaczek synchronicznych....a Wercyngetoryks to wódź Galów co to Cezarowi się postawił i po 6 latach w karcerze uduszony został...Pozdrawiam
jaca2003 Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 To będziesz nas tu 6 lat męczył?????Pozdrawiam
oksio Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 Sięgnęliście dna .Jeśli znudziła cię razem z twoim kolega dyskusja o T 34 to dla dobra tego forum po prostu zamilczcie .Mam nadzieje że moderator który zasnął obudzi się i zrobi porządek.Żegnam.Oksio
administrator Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 Dobre pytanie... Czy ten kraj jest normalny... Acer i Wercyngetoryks - przeginacie. Jak chcecie to ślijcie sobie takie plakatowe liściki mailem. Widzę, że chyba za nic macie zasady panujące na forum jak i zwykłą, ludzką uprzejmość. Trudno, sami sobie pracujecie na bana.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.