Witam. Jako że ostatnio ubyło mi trochę na wadze i portki zaczeły lecieć z d... :)Zostałem zmuszony do ponownego noszenia paska. W swojej szafie znalazłem jeden taki... Nigdy mu sie nie przyglądałem, aż do tej chwili i ta groszkowana klamra wydała mi sie co najmniej podejżana. Panowie! Pytanie! Cywilny czy wojskowy? żołnierski czy oficerski? II wojenny czy wspólczesny? dodam że na klamrze brak jest jakichkolwiek bić jedynie na pasie widnieje stempel 105"-oznaczający zapewne długośc. Pozdrawiam
Pytanie
osterode
Witam.
Jako że ostatnio ubyło mi trochę na wadze i portki zaczeły lecieć z d... :)Zostałem zmuszony do ponownego noszenia paska. W swojej szafie znalazłem jeden taki...
Nigdy mu sie nie przyglądałem, aż do tej chwili i ta groszkowana klamra wydała mi sie co najmniej podejżana.
Panowie! Pytanie! Cywilny czy wojskowy? żołnierski czy oficerski? II wojenny czy wspólczesny?
dodam że na klamrze brak jest jakichkolwiek bić jedynie na pasie widnieje stempel 105"-oznaczający zapewne długośc.
Pozdrawiam
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.