Skocz do zawartości

Fanty roku 2006 czy ktos juz cos znalazł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Czy szukaliscie juz w naszym pieknie zapowiadajacym sie 2006 roku?Wbrew pogodzie i temu białemu dziadostwu moze juz ktos szukał.
Napisano
sczesciarz, u nas na polnocy ziemia jak beton, z kilofem albo z trotylem trzeba by bylo chodzic :-))

nie wiem jak na mierzeji, moze ktos ma dane jak wyglada w nadmorskim piachu? czy dalej beton, czy juz mietko? ;-)
Napisano
U mnie w Wielkopolsce dziś rano -9..., w nocy trochę śniegu dopadało...Jak narazie można tylko pomarzyć o wykopkach...
Napisano
hm.... ja szukałem i znalazłem, ale parę fajnych miejsc opisanych w różnych ksiązkach, które są warte odwiedzenia,takie poszukiwania też są ważne, dzięki nim jak odtaje zwiększają się szanse na znalezienie czegokolwiek :-))))

pozdrawiam
Romek

ps.podobno idzie całkowite ocieplenie :-))))
Napisano
Własnie wrociłem z poszukiwan na polu załamka sniegu ponad 30cm ziemia jak beton ,niezapowiada sie dobrze,po30min walenia saperka wydobylem 2 lotki.mam juz dosyc tej zimy
Pozdrawiam
Napisano

Witka
Mieszkam lubuskim. W Niedziele byłem w lesie kopanie to czysta przyjemność saperka wchodzi w ziemie jak w masło
i zobaczcie jakie doły kopałem:) i co z nich wyszło
pozdro

Napisano
Jak patrze na twoje fotki to tego sniegu tam niewiele a Mazowsze zasypane tyle co ty dołek wykopałes to ja musiałem sniegu odsypac :)
Napisano
Na południ w nocy dzisiaj – 15. Śniegu w lesie po d...Nie widać końca tej zimy.
sirpavlo....w tym słoiku to nie było czasem ogórków kiszonych???
Napisano
Wygladajac za okno ma sie wrazenie ze to grudzien a nie marzec.do wiosny brakuje nam jakies 50cm sniegu mniej :)
jestem załamany.tyle sniegu lezy wszystkie fanty pordzewieja do reszty :)))
Napisano
Fakt, nie wygląda to wesoło...Myślałem o kupnie nowej wykrywki, ale jak tak dalej pójdzie to chyba kilof i kalesony :)
Napisano

waldefryk zaspokoje twoją ciekawość w tym słoiku nie było ogurków kiszonych :).Zawartość słoika to CONSERVENGLAS"
firma SEMPER urgt fur beste" wolnym tłumaczeniu społeczeństwo dla najlepszych" a i jeszcze Qualitat"
POZDRAWIAM :o)

Napisano
ale dla was to donbze u mnie to na kresach ponad 30 cm. sniegu w lasach . W dzien +10 C , a w nocy i nad ranem tak skromnie ( czuc wiosne nawet) -10 do -18 . Oj tak w normie sie miesci , itak cieplo tej zimy i na tym PRZEDWIOSNIU........... POZDRAWIAM .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie