VASILI Napisano 5 Marzec 2006 Autor Napisano 5 Marzec 2006 oto jak wyglądają młodzi odkrywcy po miłej pogawędzce z niektórymi forum.. oczywiście dla nich wszystkich pozdro.. http://www.lool.pl/link.php?id=898
acer Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 Beznadziejny przypadek. Do natychmiastowej eutanazji.
suchy ss Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 hehe ja bym takim neta odciol i kompa zabral:D oczywiscie dla bezpieczenstwa innych:P
VASILI Napisano 5 Marzec 2006 Autor Napisano 5 Marzec 2006 koledzy czyżby odnalazł sie jeden z potomkow HITLERA?? moze zapytać by go gdzie jeszt bursztynowa komnata?? POZDRO
Anielskooki Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 To pewnie administrator jakiegoś niemieckiego forum poszukiwaczy.
kocur Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 Współczuje typowi co będzie musiał z takim Ziutkiem pracować za kilka lat. Beznadziejny przypadek ADHD.pozdrawiam - kocur !
u920 Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 Coz wystarczy wykrecic korki :)))i zamowic wizyte u psychiatry
suchy ss Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 gral pewnie w blitzkrieg i nie potrawil podbic związku radzieckiego:D hehe
Kowal7 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Wątpię, czy psychiatra by coś na to poradził...Ja byłbym od razu za weterynarzem, zawsze taniej i w razie czego może uśpić....Co za debil...
dojara Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Panowie co sie dziwić to jest typowy przykład wyższości rasy aryjskiej:)))
suchy ss Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 no fakt, popatrzcie jak sie zdenerwowal to jest podobny do Adolfa jak sie unosil i darl na swoich generalkow:D
POliSH Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Ja rozumiem,że mozna sie cieszyc i wkurzac podczas gry.......ale to był przypadek nadzwyczajny takiego to trzeba odosobnic zamknąc w piwnicy albo gdzies.A kompa to dotykac przez pare lat nie powinien!!!.......Co za DDDeeBBiiLL!!!!
pik78 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Nie on w nic nie grał ! Zwyczajnie net mu wolno chodził :\\No kazdy sie wnerwia ,jak wszystko wolno sie otwiera (np gdy bydlo ze szkoł wraca i odpala kompy ) no ale to ,z linku to skrajny przypadek !!!
acer Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Hehehhhe dobre, bydło kompy odpala.Bydło ! w.........ć ! Pik się loguje ! :))
POLAK Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Skrajny przypadek rzadkiego debila, jego narodziny były wynikiem błędu (prezerwatywa pękła i środek plemnikobójczy zaczął działać), na miejscu rodziców odesłał bym do szpitala w celu uśpienia.
VASILI Napisano 7 Marzec 2006 Autor Napisano 7 Marzec 2006 nie tonie ja ........ ja ma troszke inną klawiaturke.... he he pozdro
VASILI Napisano 7 Marzec 2006 Autor Napisano 7 Marzec 2006 przykład jak młody niemiec ćwiczy głoś przed pójściem do wojska.. planuje byc generałem.. he he dla mnie totalny debilizm.... takiego to nawet w schronisku dla zwierząt nie przyjeliby... totalne zwierze,, POZDRO
Mlody Mauser Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Chlopak gral w tbie zlapal laga i pk go gonil i dednol....:} a takiego to do uspienia... ADHD!
strazakwaffe Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 juz wiem Vasili jak nabijasz liczydełko-pozdro
VASILI Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 STRAZAKWAFFE czy jak ci tam... ciekawe jak ty licznik nabiłeś sobie.... ja założyłem 1 taki wątek.. w sensie ze nie związany z forum!! przeczytaj resztę moich wątków... o ile chcesz... ten był 1.. co nie wolną się pośmiać czy co??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.