Skocz do zawartości

oto jak wyglądają dzieci po pogawętce na forum :D:D

VASILI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
oto jak wyglądają młodzi odkrywcy po miłej pogawędzce z niektórymi forum.. oczywiście dla nich wszystkich pozdro.. http://www.lool.pl/link.php?id=898
Napisano
koledzy czyżby odnalazł sie jeden z potomkow HITLERA?? moze zapytać by go gdzie jeszt bursztynowa komnata?? POZDRO
Napisano
Współczuje typowi co będzie musiał z takim Ziutkiem pracować za kilka lat.

Beznadziejny przypadek ADHD.

pozdrawiam - kocur !
Napisano
Wątpię, czy psychiatra by coś na to poradził...Ja byłbym od razu za weterynarzem, zawsze taniej i w razie czego może uśpić....Co za debil...
Napisano
Ja rozumiem,że mozna sie cieszyc i wkurzac podczas gry.......ale to był przypadek nadzwyczajny takiego to trzeba odosobnic zamknąc w piwnicy albo gdzies.A kompa to dotykac przez pare lat nie powinien!!!.......Co za DDDeeBBiiLL!!!!
Napisano
Nie on w nic nie grał ! Zwyczajnie net mu wolno chodził :\\
No kazdy sie wnerwia ,jak wszystko wolno sie otwiera (np gdy bydlo ze szkoł wraca i odpala kompy ) no ale to ,z linku to skrajny przypadek !!!
Napisano
Skrajny przypadek rzadkiego debila, jego narodziny były wynikiem błędu (prezerwatywa pękła i środek plemnikobójczy zaczął działać), na miejscu rodziców odesłał bym do szpitala w celu uśpienia.
Napisano
przykład jak młody niemiec ćwiczy głoś przed pójściem do wojska.. planuje byc generałem.. he he dla mnie totalny debilizm.... takiego to nawet w schronisku dla zwierząt nie przyjeliby... totalne zwierze,, POZDRO
Napisano
STRAZAKWAFFE czy jak ci tam... ciekawe jak ty licznik nabiłeś sobie.... ja założyłem 1 taki wątek.. w sensie ze nie związany z forum!! przeczytaj resztę moich wątków... o ile chcesz... ten był 1.. co nie wolną się pośmiać czy co??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie