VASILI Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 oto jak wyglądają młodzi odkrywcy po miłej pogawędzce z niektórymi forum.. oczywiście dla nich wszystkich pozdro.. http://www.lool.pl/link.php?id=898 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Beznadziejny przypadek. Do natychmiastowej eutanazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 hehe ja bym takim neta odciol i kompa zabral:D oczywiscie dla bezpieczenstwa innych:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 koledzy czyżby odnalazł sie jeden z potomkow HITLERA?? moze zapytać by go gdzie jeszt bursztynowa komnata?? POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 To pewnie administrator jakiegoś niemieckiego forum poszukiwaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Współczuje typowi co będzie musiał z takim Ziutkiem pracować za kilka lat. Beznadziejny przypadek ADHD.pozdrawiam - kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u920 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Coz wystarczy wykrecic korki :)))i zamowic wizyte u psychiatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr k Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 a ja współczuje rodzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Ciekawe w co grał .. ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 gral pewnie w blitzkrieg i nie potrawil podbic związku radzieckiego:D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Wątpię, czy psychiatra by coś na to poradził...Ja byłbym od razu za weterynarzem, zawsze taniej i w razie czego może uśpić....Co za debil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dojara Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Panowie co sie dziwić to jest typowy przykład wyższości rasy aryjskiej:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 no fakt, popatrzcie jak sie zdenerwowal to jest podobny do Adolfa jak sie unosil i darl na swoich generalkow:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Ja rozumiem,że mozna sie cieszyc i wkurzac podczas gry.......ale to był przypadek nadzwyczajny takiego to trzeba odosobnic zamknąc w piwnicy albo gdzies.A kompa to dotykac przez pare lat nie powinien!!!.......Co za DDDeeBBiiLL!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Nie on w nic nie grał ! Zwyczajnie net mu wolno chodził :\\No kazdy sie wnerwia ,jak wszystko wolno sie otwiera (np gdy bydlo ze szkoł wraca i odpala kompy ) no ale to ,z linku to skrajny przypadek !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Hehehhhe dobre, bydło kompy odpala.Bydło ! w.........ć ! Pik się loguje ! :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 mam nadzieje Vasil ze to nie ty- pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 należy współczuć panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAK Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Skrajny przypadek rzadkiego debila, jego narodziny były wynikiem błędu (prezerwatywa pękła i środek plemnikobójczy zaczął działać), na miejscu rodziców odesłał bym do szpitala w celu uśpienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 ot cały Polak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 nie tonie ja ........ ja ma troszke inną klawiaturke.... he he pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 przykład jak młody niemiec ćwiczy głoś przed pójściem do wojska.. planuje byc generałem.. he he dla mnie totalny debilizm.... takiego to nawet w schronisku dla zwierząt nie przyjeliby... totalne zwierze,, POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Chlopak gral w tbie zlapal laga i pk go gonil i dednol....:} a takiego to do uspienia... ADHD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 juz wiem Vasili jak nabijasz liczydełko-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 STRAZAKWAFFE czy jak ci tam... ciekawe jak ty licznik nabiłeś sobie.... ja założyłem 1 taki wątek.. w sensie ze nie związany z forum!! przeczytaj resztę moich wątków... o ile chcesz... ten był 1.. co nie wolną się pośmiać czy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.