Hartmann Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 Ah dziękuję dobry człowieku , jak zajmiemy Nowy Jork , będziemy o Was pamiętać.Hart
jarob Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 chociaż nie...w tamtym mundurze było weselej (żeby nie powiedzieć śmieszniej :) ) no i to niebanalne foto z ważną osobistością podczas oddawania honorów.
akagi Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 No to może kilka innych zdjęć owego szmaciarza......
akagi Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 Oraz coś takiego na koniec.Tak sie zastanawiam, czy ktoś może jeszcze sie pochwalić zdjeciem Prezydenta RP w towarzystwie szmaciarza :D)))
jarob Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 ja mam takie :) na przekór wszystkim co nie wierzyli, że można tak.też chyba niczego sobie...
akagi Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 ja mam podobne, ale nie wiem skąd, na moim jeszcze graja hymn :D))))))))))))))))
jarob Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 i oba pokrywają się z kolejną klatką jaką miałem w aparacie :) i mam jeszcze parę ale powstrzymam się od robienia tu jakiegoś hall of fame
pancer Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 AkagiWięc może trzeba dobrać odtwarzaną postać do swojej postury,"urodziłęm sie w jednostce pancernej w Braniewie. stąd chhyba ten pociag do broni pancernej.. myslę ze przez właz jakos sie przecisnę :D
akagi Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 tak?to spróbuj wejść do IS-3 - jest jeden dostępny w Poznaniu, można sprawdzić.
pancer Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 swego czasu na warcie zapraszał mnie do zwiedzenia muzeum.nie miałem okazji siedzieć w IS. w panzer II robimy właz kwadratowy (bo wiekszy ):D.naprawde tak ciasnow w is-e? przeciez to takie bydle ogromne
Horst Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Napisałem że na tym foto wygląda jak szmaciarz, bo tak jest.Po pierwsze, niedopasowany mundur - rzecz niedopuszczalna dla oficera. Po drugie, pas jest za luźny i zwisa sobie na bok... co to, kowboj?Może przesadziłem z tą zakazaną mordą, ale szczególnie na tym foto https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum16/dsc02537.jpgz twarzy faktycznie przypomina postać której nosi mundur...Pozdrawiam
Hartmann Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Co do munduru zgadzam się calkowicie - pretensje wnosić do Hero - to pozyczone , nie moje.Co do pasa tez sie zgadzam - niestety regulacje szlak trafil , a i w futerale byl Colt 1911 miast Waltera - cięższy o 0,5 kg , więcej nie potrzeba.A co do zakazanej gęby - idźmy na mzxa.Hart
akagi Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 ale to sa dwie zakazane mordy !!! :))))))))))))))))))))))
panzerjager Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Panowie, dajcie sobie na wstrzymanie i zakonczcie ta jałowa dyskusje. Chyba im bardziej bedziemy zapewniali, ze wszystko jest ok, tym usilniej bedziecie szukac sensacji. Robimy dalej swoje i na pewno spotkamy sie jeszcze na niejednej rekonstrukcji. Bedziecie mieli okazje ocenic jak ma sie grupa.Pozdrowienia dla wszystkich czlonkow AA7, bylych, obecnych i przyszlych :)
kiler p Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Ja natomiast chętnie posłuchałbym historii dotyczącej tego wątku w formie bajeczki, jaką Hart kiedyś pisał na całkiem innym forum w zamierzchłych czasach ;-D. Może wtedy w końcu coś by się wyjaśniło.Pozdrawiam Przemek -kiler-
akagi Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Kiler, a to jest bardzo fajna idea. Ale o szczurach czy o Stańczyku?
Schrek Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Wiecie co....?chiba wam sie nudzi...."SchrekPSWiem, wiem nie miałem sie odzywać.
kamilo Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 szkoda że grupa wam sie pomniejszyła i że jest jak jest ale che podziękować 7AA za przybycie na manewry do kocka w postaci marcina.Na jego rece za reko w woj. lubelskim złożyłem dyplom uznania i medal za front wschodni .Dziekuje za to że mogę na was liczyć i że po lublinie 44 chcieliscie jeszcze wpasc na manewry . zarezerwujcie sobie miejsce gdzies około 15 maja bo mamy świeto pułku i chcemy coś z tej okazj zrobić .
Hartmann Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Stańczyk umarł ze zgryzoty , patrząc na niegodziwosć Bogusławusa . Więcj bajek nie bedzie.Hartmanus
pancer Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 kamilo.. niestety zbieg okolicznosci pokrzyzował plany wyjazdu wiekszej liczby.. ale sam wiesz najpierw praca potem przyjemnosci.a co pomniejszenia to było chwilowe.. mamy juz nowych rekrutów i to zmotoryzowanych. tak wiec straty poniesione w boju powoli wyrównujemy. pracujemy tez nad sprztem artyleryjskim. zeby tylko ta twoja impreza nie pokrywała sie z WYRAMI".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.