kryszak Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 mysle ze jest to noz do masla z zastawy jakiejs kopalni pozdro kryszak
IRONRAT Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 Noże do ryb mają inny kształt ostrza. Poza tym miejsce w którym umieszczono godło też nie pasuje do zastawy stołowej.Ironrat
maxikasek Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 może po prostu nóż do papieru. Niezbyt wymyślny, ale funkcjonalny.boysss- jak wrzucasz zaczynasz post, klikasz odpowiedź i mozesz wrzucać kolejne fotki. Tak masz w dwóch postach.
boysss Napisano 5 Marzec 2006 Autor Napisano 5 Marzec 2006 tez myslałem ze to noz do kopert wiec chciałem uzyskac potwierdzenie-dzieki
dp123 Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 witam jak kolega słusznie auważył jest to nożyk do ryb. Nóż z przedwojennej zastawy sztuccówa na ostrzu jaki jest napis pod herbemmoże ten herb rodowy????pozdrawiam
Towarzysz Iwan Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 Eee...to na sztućcach mi wygląda na godło jakiejś uczelni górniczej (AGH? PK? PW?), głowy nie dam, ale ja bym szedł w kirunku czegoś powiązanego z uczelniami/placówkami technicznymi.
boysss Napisano 6 Marzec 2006 Autor Napisano 6 Marzec 2006 a teraz? nadal twierdzicie ze do masła?hahahahahaa nie do kopert?
darkofjr Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Witam,Jest to noz do masla,prawdopodobnie jakijs zastawy stolowej oficjalnej dla kopalni,Pozdrawiam,
Pytanie
boysss
co to jest i do czego mogło słuzyc?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.