Skocz do zawartości

zlot w Darłowie

Rumburak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Może ktoś coś napisze o zlocie w Darłowie? Jestem żądny informacji i zdjęć , bo niestety tam nie byłem. Napiszcie co się działo, jakie pojazdy przyjechały i w ogóle jak poszło.
Czekam też na zdjęcie w galerii. POZDR
Napisano
Dzisiaj wrzucę krótką galeryjkę. Generalnie było potwornie dużo kurzu. Dlatego krótka galeryjka bo cyfrówka nie wytrzymała takiej ilości pyłu i się skończyła :) Pył, kurz, pył, kurz... plaża, rosnące ceny na stoiskach w miarę upływu zlotu. Pijani w sztok motocykliści szalejący na grubość lakieru pomiędzy samochodami na ulicach poza zlotowiskiem. Czyli oprócz kurzu to samo co każdego roku.
Fajnie też było poznać osobiście parę osób z forum :)
Napisano
Kurz to chyba jedna z najistotniejszych nowosci na zlocie :-) i dawal szanse na ciekawe fotki [co mnie bardzo boli :-( ]. Przykra sprawa z cyfra, da sie reanimowac? Mam wrazenie ze w tych warunkach najlepiej sprawowaly sie Zenity ;-)
Zna ktos moze laczna liczbe poszkodowanych w wyniku szalenstw na czolgach?
Napisano
Pewnie było spoko i chętnie bym się tam wybrał ,gdyby nie odległość. Dlaczego nikt nie wpadł na pomysł robienia takich imprez w centralnej Polsce? Wszyscy by mieli taka samą odległość do przebycia. A tak jest niesprawiedliwie :(
zaraz się popłaczę... ;)
Napisano
A był w Tomaszowie pokaz pozoracji walki na święcie Brygady Kawalerii Powietrznej. Były też pokazy grup rekonstrukcyjnych. Trochę fajnych sprzętów było. Mnie, niestety ;-(((( nie było.
Napisano
Jesli chcecie wiecej informacji o zlocie w Darlowie to polecam www.darlowo.info ktory byl medialnym patronem zlotu. A ogolnie byloo super tylko ten kurz. Ale niektorzy kolesie przeginali biegajac po zlocie calkiem golo po uprzedniej kapieli w blocie rozjechanym przez amfibie i czolgi ale reszta byla extra.
Napisano
byłem widziałem dla mnie najlepiej bylo na dziedzińcy na starym miescie w Darlowie Rosi,ketten ,zundapp ,emki i widzialem w Dąbkach przejazd faceci w roznych mundurach od niemieckich po pustynne uniformy
Napisano
Panowie, podniecać sie takim dnem? Komercja na maxa, krojenie na kasę na każdym kroku... Ilość pojazdów biorących udział w zlocie z roku na rok spada, tak jak poziom imprezy. Wystarczy popytać ludzi, którzy bywali na zlocie od kilku lat. Jak tak dalej pójdzie to na następnych imprezach będą tylko pojazdy M.Laskowskiego i banda pijanych gulczasów.
Napisano
http://free4web.pl/FS/t/110986/1936/899781/48301
Mogą być problemy z oglądaniem.
Tomaszów.
Pozdrawiam
Napisano
Ja byłem na zlocie pierwszy raz (co można od razu zauważyć w galerii Bociana jako że mam na tyłku białe spodenki :D ) i może dlatego jak dla mnie bomba... A może sprawiła to ONA?... Byłem tylko dwa dni, jako że w piątek miałem obronę, ale i tak było super. Wiem, że starych wyjadaczy" czasem trudno zadowolić, bo są żądni nowych wrażeń, ale taki zlot jest - jak dla mnie - głównie okazją, żeby się spotkać, pogadać, napić piva... Teraz kombinuję, jak na zlot do Tomaszowa pojechać. Koszta jeszcze jako tako ale podróż (8h) i urlop w pracy... to dwa główne hamulce, bo wrócę w poniedziałek rano i z kapcia do roboty. A w Tomaszowie będzie ONA... :D Zobaczymy...
Napisano
Do Metysa - ci kolesie z błocka wpadli na mojego kumpla - wkurzył się ostro bo cały był ufajdany... Dla mnie wygrali rockerzy, co się za motocyklami na brzuchu ciągali... :) Sztuczne ognie ciut ubogie były ale akurat wtedy na nie nie patrzyłem ;) ...
Napisano
No a wten weeken jest MWB w Łodzi ;-))
Pozdrawiam
Napisano
ci kolesie co lubia kapiel w blocie to pestka w porownaniu z FETORSAMI ze Szczecina, to bylo dopiero przegiecie a tak na marginesie to sa podobno normalni kolesie , maja nawet swoja stronke internetowa tylkko zapomnialem adresu ale wpiszcie FETORS to od razu wam wyskoczy druzyna A.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie