GIWEROLOG_16 Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 Prosze o Kontakt muzeum lub stoważyszenia kogokolwiek... Problem polega na tym iż złomiarze woim mieście znaleźli" wiadomo jak :( podstawe forteczna cięzka do mg i 4 pary drzwi dzielonych pancernych... Jeśli szybko nic sie z tym nie zrobi to niestety huta katowice... wszystko jest w naprawde dobrym stanie... Prawdopodobnie oddadza to po cenie złomu... Prosze o odpisywanie na stronie bo e@mail zawodzi... dziekuje Nie można utracic takiej historii
pik78 Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 eee tam ! Tyle szumu o jakąś podstawe i dzrzwi ? co innego jakby znalesli mg :] A skad wiesz ze pojdzie do huty ?Niech biorą na zdrowie ,moze na co fajnego sobie ten szmelc wymienią ,po co ma sie zmarnować jak mozna wymienic !?
Grendel Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Errr...Pik 78 - czy nigdy nie przyszlo Ci do glowy, ze lepiej pomilczec, jak sie nie ma nic do powiedzenia?Grendel
administrator Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Witam.Giwerolog_16 zwrócił się z konkretną prośbą - jeśli nie jesteś w stanie mu pomóc to przynajmniej nie deprecjonuj jego zaangażowania w coś na czym mu zależy.
pik78 Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 o i to jest inteligentnie zwrocona uwaga ,a nie jak inni moderatorzy ( zwłaszcza ten z alkoholowym nickiem na literkę p)nie potrafiacy grzecznie zwrocic uwagi ! Grendel takie jest własnie moje ,oficjalne zdanie na powyzszy temat ! Bardzo mi przykro ,ale wyzej sobie cenię np broń ,niz jakąś tam podstawkę i drzwi :\\pzdr
oksio Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Podaj miejscowość to zobaczę co da się zrobić.Pozdr.Oksio TPS
pedro Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Podstawę odkup sam od złomiarzy na początek daj im nawet 2x oficjalna cene złomu to grosze w porównaniu z jej wartością materialna i historyczną, a co do dzrzwi jest u ciebie jakies towarzystwo przyjacół fortyfikacji lub cos takiego,jak nie uderzaj do miast osciennych i na fora pozdro
michalczewski Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 pik78 napisal ardzo mi przykro ,ale wyzej sobie cenię np broń ,niz jakąś tam podstawkę"He he to tak jak kocham samochody ale nieznosze kol" :D
acer Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Pik, uwazaj, goraca pólitrówka może każdego obalić ;)
jaca2003 Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Post bez wypowiedzi(niewtpliwie konstruktywnej i rzeczowej) Kol Pika to post STRACONY.Pozdrawiam
wars98 Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Witam!Giwerolog_16!Tu masz namiary na Towarzystwo Przyjaciół Fortyfikacji:http://www.tpf.org.pl/Pozdrawiamwars98
mp Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 i jeszcze jedno przestan pisac na tym forum ,albo pisz normalne posty bo jak widze twoj nick przy temacie to normalnie niechce mi sie juz go otwierac....
pass Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Witam kolego giweroog daj konkretne namiary pisz np. do pro fortalicium" piszesz huta katowice to prawdopodobnie śląsk oni napewno się tym zajmą.Pozdrawiam
pik78 Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 czyli perwersyja ciekawosć zwycięża ,prawda panie mp ?
mp Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 gdybym mial czytac tematy w ktorych niema twojego postu to najlepiej odrazu wogole tutaj nie zagladac :D
drhaja Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 pik - z nika wynika ( taka sobie poezja ) że jesteś poważny gość ( 78-u rocznik? ), a piszesz takie głupoty, że aż slabo.....spręż się stary...nie wypada być takim jołopem w tym wieku....
yorik Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 A była prośba, żeby się przynajmniej na kilka dni powstrzymać się od pyskówek. Eeech! Szkoda gadać. Widocznie żyć bez tego nie możecie.
administrator Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Nie wypada sobie ubliżać na forum. Przystopujcie trochę.
sotnik Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 to moj pierwszy post na tym forom normalnie dzialam na HISTORIA PRZYGOGA PASJA i taka refleksja dlaczego wy sie ciagle klucicie jest powazna sprawa a tu jakis pik zabiera glos i chrzani trzy potrzy czy moderatorzy nie powinni usowac nic nieznaczacych wypowiedzi!!!!
kat Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Sotnik, ale sobie dobrze zrobiłeś. Teraz pik zarejestruje się i u Was.
wons Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Sotnik - niektóre posty należy pozostawiać, aby świadczyły o ich autorach...
pik78 Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 nie rozumiem co w tym temacie mozecie mi zarzucic ? Wy płaczecie nad kawałkiem zardzewiałej stali ,a ja nie płaczę !Wy PISZECIE ze jest to niemalze zabytek ,ja PISZE ze to złom !Mam prawo tak myslec ,wy macie prawo sie ze mna nie zgadzac ! Nie ma potrzeby siebie ublizac z powodu kawałka stali !Nie stosowne jest tez mieszanie w to sparawy chorej zony jednego z moderatorow ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.