acer Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 Nie spadnijcie z foteli.....http://www.maxior.pl/?p=index&id=6421&0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokomotywa Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 dobre- ubawiłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Widziałem już to wczesniej. Od tamtej pory jak jadąc samochodem widzę patrol Straży Miejskiej to im wrzucam, że moje pieniądze ukradli k.... je... , polewke mam jak cholera ... ;-) Ale typ niezły jest... Szczególnie jak zrzuca tekture ;-)pozdro !P.s. Swoją droga mam ochotę z kumplem wziąść kamerę i pojechac na zlot słuchaczy Radia M. Przedstawić się kilku przechodniom/słuchaczkom że jestem z TVN i prosze o wywiad - to dopiero będzie akcja ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 dobre , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 Kocur, uważaj, mogą zlinczować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Dobre ale i przykre. Tyle lat pracy i człowiek musi zapieprzać z tekturą bo emerytura (o ktoś ile w ogóle dostał) albo renta nie starcza na życie. Znam osobiście ludzi, którzy po 30-40 latach uczciwej pracy za komuny, teraz w w śmietnikach grzebia i złom zbierają. A byle cham, który dorobił sie na cwaniactwie, oszustwie i ludzkim nieszczęściu obnosi sie bogactem i do polityki się pcha. Demokracja k...a mać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 Dlatego dałem tego linka, bo przypadek tragikomiczny wprawdzie, wprost oddał rzeczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Fakt, przykład z życia wzięty..., ale jak dziś zobaczyłem na mieście straż, to niemogłem się opanować, zaraz miałem skojarzenie z tymi decydentami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 ten gośc to niejaki Cygan" z Torunia...można go spotkać wieczorami w toruńskich knajpkach na starówce...a teraz po tym wywiadzie to prawdziwa gwiazda z niego..nawet ostatnio słyszałem ,że sie chwalił,ze jego syn w Stanach widział jak tata odje..ł w telewizji.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Kocur ktoś już to zrobił o czym myślałeś , moherowe berety mało nie zniszczyły swoich wrogów czyli TVN http://www.youtube.com/w/Moherowe-berety?v=WyxEdbyswKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 To słuchacze, ale faktem jest że kilka lat temu przy okazji jakiejś sprawy w Toruniu redaktor prowadzący wraz z operatorem kamery jakiejś miejscowej telewizji trafili do szpitala poturbowani. Po tym jak chcieli nawiązać rozmowę z ojcem dyrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 jezuuuuuuuuu panowie pobudziłem wszystkich w domu swoim wyciem brakowało mi powietrza myslałem ze sie k...... udusze ACER dziekuje ci bardzo bo ostanio zyłem w smutku nie liczac kilku rozbawien na forum -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 he he he he .............. ludzie ale spoko.... dzięki za ten link nieźle się ptzy tym ubawiłem serio! wielkie dzieki POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 http://www.pentallica.mp3.wp.pl/ polecam dalszy ciąg allady" o elektryku.Miałem ten filmik na kompie,ale nieopatrznie usunołem go.Jeśli może mi go ktoś podesłać to bede bardzo wdzięczny.Z góry DZIĘKI !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 Ale dokładnie ?a propo jak wesoło to wesoło - teraz z innej beczki :http://www.allegro.pl/item88066899_gajowy_na_koniu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Świetne poczucie humoru! Opis tego obrazu rozbawił mnie równie mocno co filmik WYWIAD" :>DAcer,co dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 PentallicaWhat Is W Pi***ie - SMS: LP134823Wiem już co dokładnie.To j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 hi,hi,hi mixik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 ...a ja taki mocny filmik znalazłem...Stancja u Babci"http://media.putfile.com/Stancja-u-babci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 25 Luty 2006 Autor Share Napisano 25 Luty 2006 Arek, wstrzasające. Ja też tak pomieszkiwałem parę miesięcy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 acer ....a potem sie dziwią,że jakiś zwyrodnialec" udusił uroczą staruszkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 ale język tych babci jest szokujący jezeli chodzi o ich podeszły wiek !!!jestem ciekaw jakby na ulicy któryś z nas zabluzgał to by nas przekleły do 3 pokolenia-mam podobny film ale z opoekunką do dziecka ale załuje nie moge go puścić bo baba jest z mojej rodziny-podro-film super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 Cóż, zostało z okupacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.