Skocz do zawartości

Śmiech na sali !!!

acer

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem już to wczesniej. Od tamtej pory jak jadąc samochodem widzę patrol Straży Miejskiej to im wrzucam, że moje pieniądze ukradli k.... je... , polewke mam jak cholera ... ;-)

Ale typ niezły jest... Szczególnie jak zrzuca tekture ;-)

pozdro !

P.s. Swoją droga mam ochotę z kumplem wziąść kamerę i pojechac na zlot słuchaczy Radia M. Przedstawić się kilku przechodniom/słuchaczkom że jestem z TVN i prosze o wywiad - to dopiero będzie akcja ;-)

Dobre ale i przykre. Tyle lat pracy i człowiek musi zapieprzać z tekturą bo emerytura (o ktoś ile w ogóle dostał) albo renta nie starcza na życie. Znam osobiście ludzi, którzy po 30-40 latach uczciwej pracy za komuny, teraz w w śmietnikach grzebia i złom zbierają. A byle cham, który dorobił sie na cwaniactwie, oszustwie i ludzkim nieszczęściu obnosi sie bogactem i do polityki się pcha. Demokracja k...a mać!

ten gośc to niejaki Cygan" z Torunia...można go spotkać wieczorami w toruńskich knajpkach na starówce...a teraz po tym wywiadzie to prawdziwa gwiazda z niego..nawet ostatnio słyszałem ,że sie chwalił,ze jego syn w Stanach widział jak tata odje..ł w telewizji....

To słuchacze, ale faktem jest że kilka lat temu przy okazji jakiejś sprawy w Toruniu redaktor prowadzący wraz z operatorem kamery jakiejś miejscowej telewizji trafili do szpitala poturbowani. Po tym jak chcieli nawiązać rozmowę z ojcem dyrem.

http://www.pentallica.mp3.wp.pl/ polecam dalszy ciąg allady" o elektryku.
Miałem ten filmik na kompie,ale nieopatrznie usunołem go.
Jeśli może mi go ktoś podesłać to bede bardzo wdzięczny.
Z góry DZIĘKI !!!!!!

ale język tych babci jest szokujący jezeli chodzi o ich podeszły wiek !!!jestem ciekaw jakby na ulicy któryś z nas zabluzgał to by nas przekleły do 3 pokolenia-mam podobny film ale z opoekunką do dziecka ale załuje nie moge go puścić bo baba jest z mojej rodziny-podro-film super

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie