Gość Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Mam prozbe do pań ipanow o pomoc w nakierowaniu mnie na strony ze zdieciami i informacjami o niemieckim pojezdzie kolowym Sd.kfz222 Leichter Panzerspahwagen i czy w Polsce znaleziono taki sprzet ewentualnie gdzie mozna go ogladnac.za pomoc dziekuje.Jeszcze jedno w pismie Odkrwca jest strona pswiecona o sprzecie amerykanskim na wschodzie a czy byla(niedawno zaczelem czytac Odkrywce wjec prosze o wybaczenie)lub bedze o powiedzmy jakas strona o np.niemieckim,rosyjskim,brytjskim itd.bioracm udzial w IIWŚ pozdrawiam wszystkich famo
Kiler Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Mam sporo zdjec Sd.kfz 222 i 223 bo sam sie interesuje tymi pojazdami. Moge Ci je podeslac na poczte, tylko daj adres. Przyslac moge po 30.06. Jeszcze jedno, interesuja Cie tylko zdjecia historyczne czy rowniez modeli i z muzeow? Pozdrawiam!
Gość Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 moj adres famo@o2.pl interesuja mnie zdjecia z muzealne jak i modeli a moze masz hobby modelaskie? bede wdzeczny za zdjecia pozdtawiam famo
Marek Jaszczołt Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Sprawdź dokładnie tą stronę:http://www.battlefront.com/resources/mvpics/USA/misc_armor/ID_Guide/są to zdjęcia pojazdów z kolekcji Littlefielda w tym genialnie odrestaurowanego Sd Kfz 222 - kilkanaście zdjęć w sumie.Zresztą podobno jest to najdroższy eksponat w jego kolekcji :-)))
Gość Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 dzieki za namiary pdobny pojazd do long track radar stal lub stoji jeszcze wDombrowce kolo Otwocka tylko zamiast radaru mial trall obecnie do kopania rowow wodociagowyh pozdr.
Kiler Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Mam nadziej famo, ze nie miales tych fotek i Ci sie przydadza. Troche czasu wyslanie zajelo. Ale co tam, jak ja komus pomoge to i ktos moze mi pomoze w przyszlosci.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.