szwed Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 prosze wysokie forum o identyfikacje czyja ona mogła być Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwed Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 nr.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwed Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 nr.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwed Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 z góry serdeczne dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 tu masz niemieckie. Ale one były przeważnie sygnowane nazwą producenta. I twój model miał załącznik od dołu. Miałem podobną do twojej z włącznikiem zboku- była to LWP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwed Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 maxikasek chłopie ty dzieci nie masz . oczywiście wiem ,wiem wiem . zamiast odpoczywać po ciężkim dniu .... ukłony dla żony ty odpisujesz mi o tej godzinie . ja nie znalazłem żadnego sygnowania . a znalazłem ją w okopie w kliniskach . dzięki za szybkość Link to comment Share on other sites More sharing options...
woyta Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Tu chyba taka sama jak od maxikaska - druga z lewej.pzdr woyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwed Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 na towarzyskim miałem tę przyjemność spojrzenia na twą latorośl ,trochę się pomęczysz ale przynajmiej masz już komu przekazać co niecoze swojego życia. maxikasek powiedz mi gdzie jeszcze coś zostawiłeś . widzę że nasze ścieżki się pokrywają . daj znać jak byś zostawił gdzieś nimiecki hełm . pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 właśnie mam wrzaskuna" 3 tygodnie. Jak zaśnie to mam czas :-). A ja taką zostawiłem w Kliniskach, niedaleko leśniczówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 w Szczecinie jest ok. 100 kopidołów. CIężko by drogi się nie krzyżowały :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
szwed
prosze wysokie forum o identyfikacje czyja ona mogła być
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.