szwed Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 prosze wysokie forum o identyfikacje czyja ona mogła być
maxikasek Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 tu masz niemieckie. Ale one były przeważnie sygnowane nazwą producenta. I twój model miał załącznik od dołu. Miałem podobną do twojej z włącznikiem zboku- była to LWP.
szwed Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 maxikasek chłopie ty dzieci nie masz . oczywiście wiem ,wiem wiem . zamiast odpoczywać po ciężkim dniu .... ukłony dla żony ty odpisujesz mi o tej godzinie . ja nie znalazłem żadnego sygnowania . a znalazłem ją w okopie w kliniskach . dzięki za szybkość
woyta Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Tu chyba taka sama jak od maxikaska - druga z lewej.pzdr woyta
szwed Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 na towarzyskim miałem tę przyjemność spojrzenia na twą latorośl ,trochę się pomęczysz ale przynajmiej masz już komu przekazać co niecoze swojego życia. maxikasek powiedz mi gdzie jeszcze coś zostawiłeś . widzę że nasze ścieżki się pokrywają . daj znać jak byś zostawił gdzieś nimiecki hełm . pozdrowienia
maxikasek Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 właśnie mam wrzaskuna" 3 tygodnie. Jak zaśnie to mam czas :-). A ja taką zostawiłem w Kliniskach, niedaleko leśniczówki.
maxikasek Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 w Szczecinie jest ok. 100 kopidołów. CIężko by drogi się nie krzyżowały :-).
Pytanie
szwed
prosze wysokie forum o identyfikacje czyja ona mogła być
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.