mietek Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Okejos - nie ma Twojego maila, podaj mi takowy. Dostalem z Francji pare zdjec samochodu, ale niestety nie ma od wewnatrz. Wiec bym przeslal takowe. Sa duze a nie chce zmniejszac aby wstawic na forum - bo straca na jakosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 po zmniejszeniu nie wiele widac, ale jak co to moge wyslac porzadnej jakosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 dzieki za foty.. wyslij na bpk@enterpol.pla oto nowe foty z rekonstrkcji wozu pancernego.. przewidywana premiera to 15 czerwiec forty czerniakowskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 a tu jedyne zdjecie gdzie widac coś w srodku. i pytanie czy podstawa działa wygieła sie os wybuchu (ognia )czt tak była wygeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Fotki poszly, jednak mam mail na yahoo, wiec zobacz czy nie trafily do folderu spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 panowie samochodzik wygląda ślicznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Co nowego? fotele lotnicze wstawione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Co słychać nowego? może jakieś nowe zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Ukradli go czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Pewie się już zwyczajnie zużył i zwyczajnie na złom poszedł.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2006 wóz ma sie dobrze zainetesowanym polecam lekturę ostatniego do broni"premiera na bzurze 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 może jakieś fotki?? jak praca idzie?? Już się bałem ,ze zrezygnowałeś z dalszej budowy.. z niecierpliwością czekałem aż przy wątku ..POWSTAJE NOWY WóZ PANCERNY'' pojawi się NEW :D ;D A autorem będzie okejos :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2006 nie okejos nie okejos!! ja jestem swiadkiem tego dzieła... i ew promotorem :Drobi to mój znajomy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 1 dziaało hotczkins 37 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 22 lipca (sobota) jest w czersku zlot sokoła bedzie wystawiony tez ten wóz pamn moze jest 3-4 chetnych z jasskiejsc GRH wrzesniowej zeby przy nim popozować lub pojezdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 PIĘKNA fura... kurde balans! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Jak Pana Boga Kocham ino ładnie wymalowac i nie bedzie sie nic różnić od oryginału. Serio Gratulacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.