Skocz do zawartości

powstaje nowy wóz pancerny

okejos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jeszcze mam pytanie ten tłumik co widać ma być juz końcowym czy pierwszym tłumikiem bo jezeli pierwszym to nie ma problemu ale jezeli końcowym to jak nie odprowadzicie rury na bok to będą problemy w środku z oddychaniem-pozdro
  • Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
W pełni popieram inicjatywe .
No właśnie trzeba by zbudować wz 29 , to może będziemy jeździć na zloty i imprezy

aro111
Napisano
okejos -zobaczysz jeszcze nie będą chcieli odejsc od twojego sprzetu gdzieś na jakiejs imprezie w pszyszłosci a flesz będą błyskać a po plecach będą klepac i mówić -pamiętasz jak ci dodawaliśmy otychy he he ehe he he -powodzeia
Napisano
Podajnika na pewno, co do reszty to zdjęcie jest za słabe, poza tym nie wiadomo co jest a czego nie ma w środku :)
  • 1 month later...
Napisano
jak widzicie jest coraz lepiej.. i prosze nie krytykujcie kół są jakie są.. przyjdzie czas (i kasa) to sie wymieni.
planowany wyjazd koniec maja.
i teraz prośba. max inform i malowaniu w latach 30-tych.
i maze jakies pomysły jak wyglądał srodek. wiemy ze mógł przewozic paru zołnierzy desantu.
liczę na pomoc i trzymam kciuki z konstruktora .
PK
Napisano
gwoli scisłosci ja jestem tylko kibicem.. pojazd buduje mój kolega. sam!!!. pomagam ew w materiałach dokumentalnych.i reklamie !!!! :d
ponawiam prosbe o ew materiały dot malowania i wnetrza. ew jak ktoś ma pomysł albo patent na zrobienie kół. bo zamówienie w zakładzie 6 szt kosztuje koszmarne pieniądze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie