strazakwaffe Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 jeszcze mam pytanie ten tłumik co widać ma być juz końcowym czy pierwszym tłumikiem bo jezeli pierwszym to nie ma problemu ale jezeli końcowym to jak nie odprowadzicie rury na bok to będą problemy w środku z oddychaniem-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Jaka ironia ??? Dobra robota. Powodzenia i pochwalcie się czasami jak się zmienia w czasie budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 oczywiscie ze tłumik bedzie wyprowadzony na zewnątrz...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Macie może jakieś rysunki techniczne od niego?Ja szukam materiałów WZ.29 Ursus. Może coś macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro111 Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 W pełni popieram inicjatywe .No właśnie trzeba by zbudować wz 29 , to może będziemy jeździć na zloty i imprezy aro111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 okejos -zobaczysz jeszcze nie będą chcieli odejsc od twojego sprzetu gdzieś na jakiejs imprezie w pszyszłosci a flesz będą błyskać a po plecach będą klepac i mówić -pamiętasz jak ci dodawaliśmy otychy he he ehe he he -powodzeia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 A gdzie pisze że to samochód Okejosa ??????.Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Jak wam można chłopaki pomóc w tej orce ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 no dobra hartman niewedziałem ze to twój sory naprawde mi przykro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Taka pancerna bryka miała chyba coś takiego do strzelania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 huk - Chyba sobie ŻARTY robisz.Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Jaceny - między innymi takiego właśnie Hotchkissa - tylko bardziej kompletnego - a ten Ci nie zawadza ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Mnie o to głowa nie boli, ale zapytam się właściciela :) ps. co to znaczy bardziej kompletnego? bo temu brakuje jak mi się wydaje tylko podajnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Podajnika na pewno, co do reszty to zdjęcie jest za słabe, poza tym nie wiadomo co jest a czego nie ma w środku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Z tego co pamiętam to bebechy ma wszystkie i można nawet klepnąć na sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Zapytaj - a może akurat mu sie znudził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 29 Marzec 2006 Autor Share Napisano 29 Marzec 2006 nowe foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 29 Marzec 2006 Autor Share Napisano 29 Marzec 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 29 Marzec 2006 Autor Share Napisano 29 Marzec 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 29 Marzec 2006 Autor Share Napisano 29 Marzec 2006 jak widzicie jest coraz lepiej.. i prosze nie krytykujcie kół są jakie są.. przyjdzie czas (i kasa) to sie wymieni.planowany wyjazd koniec maja.i teraz prośba. max inform i malowaniu w latach 30-tych.i maze jakies pomysły jak wyglądał srodek. wiemy ze mógł przewozic paru zołnierzy desantu.liczę na pomoc i trzymam kciuki z konstruktora .PK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozakk88 Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 moje gratulacje !!! :) trzymam kciuki zeby wszystko poszło po waszej myśli .. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 okejos -super ze juz kończycie-powiedz jak mozesz co z rejestracją-będziecie go rejestrować- jezeli tak to na co na sama czy inne rozwiązanie macie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Jako pojazd specjalny" , a tak na serio . Miło że prace postępują do przodu.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 gwoli scisłosci ja jestem tylko kibicem.. pojazd buduje mój kolega. sam!!!. pomagam ew w materiałach dokumentalnych.i reklamie !!!! :d ponawiam prosbe o ew materiały dot malowania i wnetrza. ew jak ktoś ma pomysł albo patent na zrobienie kół. bo zamówienie w zakładzie 6 szt kosztuje koszmarne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Może serwisy motcyklowe,albo warsztaty tunnigowe pomogą dorobić koła?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.