Skocz do zawartości
  • 0

Czy to polikarpow ????

huk 100

Pytanie

Napisano

witam jestem tu pierwszy raz mam takie miejsce gdzie spadł samolot ale nie moge ustalic typu wiem tylko ze sowiet bo są ruskie napisy i ze silnik miał gwiazdowy moze ktoś po elemętach coś rozpozna-dam troche fotek ale sie boje botu jakiś pan Bocian podobno bardzo krzyczy na ludzi którzy dają fotki-pozdrawim wszyskich i pan BOCINA

• Odpowiedzi 106
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
porostu nie pamiętam juz z kąt to wiem a niemam nigdzie to potwierdzone -jak jesteś bliżej MLP to moze cos szybciej sie dowiesz-będzie to potrzebne do następnego wątku aby coś wykluczyć-siemka
Napisano

postarałem sie je jeszcze powiekszyć ale chyba tam nie stoi [jak wół ]jak-11 prosze lepiej chyba widać to nie 11 ale N co nieznaczy ze pierwszy człon może być -Jak-pozdro

Napisano
Witam!
Huk100. Miejmy nadzieję, że stary" Bociek będzie litościwy dla Cię... :))
Ładne trafienie. Możesz zdradzić rejon naszego pięknego kraju, gdzie to znalazłeć?
Pozdr. wars98
Napisano
a nawet dwóch-ostrzegali mnie przed tym widze ze juz sie zaczyna zazdroszczenie-pzrepraszam a.korbaczewskiego ze zamieścilem tu moje znależiski moze juz nie będę zamieszcał przepraszam wszyskich nie wiem za co ale przepraszam
Napisano
w pierwszej chwili to sie przestraszyłem ze dałem elemęty z innego samolotu ale jednak jest ok. to z jednego miejsca z drugiego dam w innym wątku -daje jeszcze fotke jak prosiliście. innej fotki juz nie mam tego elmętu-chyba arek ma racje do podwozia-ale zostają te nieszczęsme pokrywy od zaworów sugerujące motor-gwiazdowy -narka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie