skumin Posted February 14, 2006 Author Share Posted February 14, 2006 Witam, dzisiaj przeglądałem serwis Zakroczymski pod adresem www.zakroczym.pl i natrafiłem na zdjęcia z oblężenia Modlina , których nie widziałem na tym forum co możecie powiedzieć na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polsmol Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Czy chodzi o te zdjęcia? http://www.zakroczym.pl/441-4339442a65e37.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudzin Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 To ma być Zakroczym? Chyba Maginot... Chętnie się dowiem gdzie w okolicach Zakroczymia jest ten obiekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skumin Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 Dlatego właśnie pytam się o wasze opinie , nie wiem kto je tam zamieścił i jakie jest ich źródło, czy wszystkie pochodzą z miejsc określonych jako Zakroczym? Bo sam mam wątpliwości.Pozdrawiam Skumin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.