Jump to content
  • 0

kosz motocyklowy

strazakwaffe

Question

Posted

kiedyś trafił mi sie taki kosz pod różne firmy mi pasuje ale ogulnie nie pasuje-kosz nie był spawany resztki lakieru ale nie wiem czy oryginalny jak wiecie co to ? dajcie znać pozdr.

18 answers to this question

Recommended Posts

Posted

kiedyś trafił mi sie taki kosz pod różne firmy mi pasuje ale ogulnie nie pasuje-kosz nie był spawany resztki lakieru ale nie wiem czy oryginalny jak wiecie co to ? dajcie znać pozdr.

Posted
Przed laty znajomy miał takiego albo bardzo podobnego Steiba przy Zundappie KS500 z 1936r. Tył był właśnie taki wąski jak kajak. Przód był niestety przerobiony po wypadku przez poprzedniego właściciela zaraz po wojnie.
Wojtek
Posted
Witam
hmm mi sie wydaje ze nie jest kosz do panoni aone mialy taki czubek podobny jak w samolotach.A ten mi troche wyglada na niemicki marki steib ale to sa tylko przypuszczenia.Kolor jakis taki Jawowski??!!??
Pozdrawiam MIQ
Posted

A może to taki? Niestety nie kojarzę typu wózka ani motocykla. Gdzieś miałem fotki BMW z czymś podobnym ale nie mogę znaleźć.

Posted

...i widok z góry.
A zainteresowanym polecam fajną stronke o tej tematyce:

http://www.for-ju.de/Vorkriegs-Seitenwagen/Homepage/Seitenwagen-Hersteller/hauptteil_seitenwagen-hersteller.html

Posted

Ten jest dosyć podobny, nic bardziej podobnego nie udało mi sie znaleś w internecie, kosz na ilustracji jest marki Steib, STRAZAKWAFFE twój jest z pewnościa przedwojenny i na 99% niemiecki. W tym stanie wart jakies 2-3 tysiące.
Pozdrawiam Enes

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information